facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Tropicana Västertorp

About

Surdegspizza

Address: Vasaloppsvägen 73, 12945 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0704679726
City: Hägersten
Zip Code: 12945


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00


related searches: Pizzeria tropicana västertorp reviews, Pizzeria tropicana västertorp menu, Pizzeria Tropicana Linköping meny, Tropicana pizza ingredienser, Vår Pizza Västertorp, Pizzeria Sorrento
Similar places near
Pizzeria Spader Dam Pizzeria Spader Dam 632 meter Om man vill må illa så rekommenderar jag kebabpizza. En av de sämsta i Stockholm.Mat:...
El Bocado El Bocado 1 km Dragan e riktigt trevlig när han sätter den sidan till
Reviews
Super god pizza och jätte bra deg. Otroligt trevlig personal
Riktigt god, prisvärd "svensk"-pizza. Beställde en Gyrospizza med surdegsbröd. Fick med vitlökssås och en cola tutti 105kr. 5/5 stjärnor, precis vad jag såg framför mig när jag beställde, precis så som jag ville ha det.
Editor 2019-01-03 Väldigt blandat resultat. Gången efter vi provade efter recensionen var det som att äta pizza gjort av en runda knäckebröd som sugit åt sig fukt. Inte kul. Glatt överraskad! Första gången jag var här för några år sedan var jag inte imponerad av surdegspizzan. Det märks att ägaren vill utvecklas och har ambitioner. Bra cornicione i både mjukhet och fluffighet, för både reguljära och surdegsbakade pizzor. Det är inte napolitansk utan klassisk svensk pizza. Ingredienserna är fina, t, ex kommer skinkan i de stora flarnen istället för julienne varianten. Till Haloumi pizzan följde det med en egengjord liten tomat salsa som var väldigt god. Barnpizzorna kommer i formen av ett hjärta. Många små detaljer som gör pricken över i. Storleken på en pizza var ca 30cm i diameter. Barn pizzan är väl tilltagen och räcker även till de större barnen Typ 10-11 år För att inte glömma, skall det tilläggas att smaken på samtliga pizzor vi förtärde var väldigt bra! :
Väldigt trevliga personal Maten var väldigt god! Pizzan var lågkryddad. Om du gillar lågkryddad pizza kommer denna plats att tilltala dig. Jag beställde en pizza, jag och min bror och vi var glada och mätta Jag rekommenderar !
Lite tjockare botten än på de vanliga orten-pizzorna med en god crunch. Smakade bra. Trevligt bemötande i butiken.
Godaste pizza någonsin! surdegspizza i västertorp, Tack för bra service
Bad om extra köttfärssås, han tog mig på orden. Missade dock en liten detalj.. sugröret.. gick knappt att käka pizzan, allt bara flöt omkring.... Gick bet den här gången. Men nästa gång blir bättre. Trevlig personal.
Vi åker en ganska lång väg hit för att vi älskar falafelrullarna! Nybakt surdegsbröd, fetaoströra och persilja.. Riktigt bra pizzor också. Ångrar nästan att jag skrev detta nu, man vill liksom ha detta ställe för sig själv!
Supergod pizza med en unik surdegsbotten som ingen annan har, Världsklass. Bott utomlands sedan 4 år tillbaka vid italienska gränsen och detta är den bästa pizzan hittills.
Jättetrevlig kille i kassan, behjälplig och bra kundbemötande! Tyckte mycket om pizzan, överträffade alla förväntningar. Även min sambos glutenfria pizza var godare än vad de vanligtvis är. Vi kommer tillbaka
Comment on this business

to add Pizzeria Tropicana Västertorp map to your website;