facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Varnhem

Address: Axevallavägen 21 , Varnhem 532 73, O, SE
Phone: +46 511 600 53
City: Varnhem
Zip Code: 532 73



related searches: Pizzeria varnhem menu, Pizzeria varnhem review, Pizzeria Varnhem öppettider, Varnhem Pizzeria meny
Reviews
God mat med trevlig personal i nyrenoverade lokaler. Här får man alltid ett gott bemötande. Jag gillar framförallt deras kebabpizza. Kanterna är dock lite väl tunna och mjöliga. Jag uppskattar med flöt än vad man får där. Här får du dagens lunch för bara 100 kr, vilket känns helt okej! God miljö med gott om utrymme. Vegetariska alternativ: Det finns både vegetariska alternativ och du kan även välja att ta bort ingredienser innan tillagning. Barnvänlighet: Rekommenderat för barnfamiljer. Parkering: Stor parkeringsplats, med fler parkeringsplatser utanför området. Tillgänglighet för rullstol: Restaurangen är på bottenplan, med få trösklar. Lokalen sam uteserveringen har gott om utrymme.
Rent, fräscht och trevligt bemötande. Välgjorda pizzor och sallad utan krusiduller.Mat: 5/5
En riktigt god pizza med en trevlig utsikt över miljön i över den gamla kyrkan och bygden runt. Kan varmt rekommendera denna pizzeria.
Jättegod pizza, fräscht ställe och snabbt gick det att få pizzan. Extra plus i kanten för deras vattenautomat kanonställe
Fräscht och gott. Saknade dock pizzasallad!Mat: 5/5
Supergod pizza och extremt trevligt bemötandeåtervänder helt klart hit!
Lite opersonlig restaurang men mycket goda pizzor. Trevlig personal och stor fin uteservering.
God mat ,men pyttesmå portioner
Supergod pizza och trevligt bemötande i en fantastisk omgivning. Lokalerna är nya och fräscha med stora fönster. Rekommenderas!
+ Fräsch toa + Gott om sittplatser både ute och inne - Kostar extra om två delar på en pizza - Kebabpizzan smakade gyros och inte kebab/nötkött
Comment on this business

to add Pizzeria Varnhem map to your website;