facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Victoria

"Pizzeria VictoriaNi hittar oss på Östra Kyrkogatan 45A.Med flera års erfarenhet av restaurangbranschen är vårt mål att erbjuda hög kvalité och därigenom alltid se till att våra kunder är nöjda. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Hos oss kan du avnjuta en god Victoria Pizza, kebab eller varför inte en fräsch sallad från vår varierade meny.Varmt välkommen till oss på Victoria i Västervik!"
Address: Ö. Kyrkog. 45 , Västervik 593 33, E, SE
Phone: +46 490 199 19
City: Västervik
Zip Code: 593 33



related searches: Pizzeria victoria menu, Pizzeria victoria delivery, Best pizzeria victoria, Pizzeria viktoria Nettetal, pizzeria nettetal - lobberich, Victoria Nettetal menü, Pizza taxi Partner Login, Pizzeria Nettetal - Breyell
Similar places near
Morella Morella 148 meter Vanliga snabbmats pizzor fast till dyrare pris. Inte ens färska champinjoner utan bur...
Reviews
Mycket god mat, och en mycket trevlig personal med en mycket god service anda. Klart bästa i Västervik. Barnvänlighet: Perfekt liten restaurang om man har småbarn. Parkering: Vi kunde tillfälligt, parkera precis utanför. Perfekt
God mat, lasagnen som vi fick var dock bränd i kanterna . Personalen var inte speciellt pratsam men inte otrevlig . Brödet dom serverade medans vi väntade va jätte gott!! Parkering: Finns ingen direkt ansluten parkering, ni får parkera en bit bort och gå om man inte bor i närheten.
Mycket god pizza. Tomatsåsen smakrik. Pizzadegen tunn, lagom sälta. Bra fyllning på min tonfiskpizza. Föredrar en halvkall än en från stället från ”hörnet” trots att de har både rättigheter och ok lokal.
Goda pizzor. Pizzasalladen är åt det sötare hållet vilket jag tycker är väldigt bra. Enkelt att beställa online.
Mycket god och bra pizza samt bra service, men utkörning var sådär. Kunde inte hitta och därmed sen.
Pizzorna är mycket goda ochok. de är alltid trevliga.
Pizzorna var väldigt flottiga och det var väldigt snålt med pålägg. Priserna och vad som ingick ståmde heller inte överens med hemsidan. Pzzan smakade helt okej iallafall
Pizzorna va jätte goda förut och prisvärda vet inte vad som har hänt men pizzan var inte färdig gräddad och väldigt dyrt så det blir ingen mer pizza där.
God mat. Bra service. Trevlig personal.Mat: 4/5
Fick 1 cm lång plastbit i min kebabrulle. Fick ont i tänderna när det tog tvärstopp. Frugan ringde och berättade vad som hänt men dom verkade inte så brydda. Ville inte ens ha plastbiten för att ta reda på vart den kom ifrån. Så nu byter våran familj pizzeria att beställa ifrån.
Comment on this business

to add Pizzeria Victoria map to your website;