facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Viking - Dalby - Maten med den bästa smaken

Pizzeria Viking - Dalby - Maten med den bästa smaken

About

En mötesplats för alla åldrar i en avslappnad miljö. En plats man kommer med familjen och äter gott, även en plats för ungdomar där de kan äta gott.



"Pizzeria"
Address: Kristers väg 13, 24750 Dalby, Skåne Län, Sweden
Phone: 046209060
City: Dalby
Zip Code: 24750


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Pizzeria viking dalby maten med den bästa smaken dalby menu
Similar places near
Dalby Pub Dalby Pub 153 meter Fantastiskt god mat av högsta kvalitet
Dalby pizzeria Dalby pizzeria 153 meter Bäst,godast!
Dalby Restaurang & Pizzeria Dalby Restaurang & Pizzeria 153 meter Dalbys Enda Alá Carte Restaurang! Dessutom med byns Bästa Pizzor, Gyros, Sallader, Ba...
Reviews
Mycket att välja på. Inte så mysigt att sitta där, men gottMat: 4/5
den mest perfekta pizzan och mysig miljö..
Alltid varit nöjd tidigare men sedan dom höjde priserna rejält så har även servicen och pizzorna blivit jättedåliga. 111 kr för en Margherita är helt galet. I Staffanstorp tar man 90-95 kr för en Margherita. Sjukt dyrt på Viking i Dalby. Inte värt det.
Killen i kassan kände igen min Hog Rider tröja
Utmärkta italienska pizzor Magra var mer än god. Trevlig personal med go humor.
På senaste tiden har kvaliteten på maten sänkts. Pizzorna smakar i princip samma oavsett vilken pizza man än beställer. Degen är obakad/tunn och ibland bränd. Hamburgarna är halvfabrikat som får sibylla att skina. Priserna för denna "skräpmat" är ett skämt.
Fick plocka bort ca halva pizza då den var seg och bränd. Vi bad om extra ost - ingen skillnad. Ingen höjdare...Lite tråkigt då det är en bit att åka + 95 spänn för pizzan vilket är ganska maffigt.
Dom absolut godaste pizzorna i byn, fräscha råvaror och jag rekomenderar deras pasta och A la Carté jätte mycket, rekomenderar restaurangen otroligt mycket om ni har vägarma förbi Dalby!
Trevligt ställe i nyare lokalerna MEN PRISERNA på pizzorna är MYCKET HÖGA i förhållande till vad man får för pengarna. Ofta OK pizzor men kvaliteten tycks variera. Likadana pizzor är ibland både mindre botten och sämre med pålägg än andra dagar. En pizza för hundralappen ska hålla JÄMN och HÖG kvalitet - bättre kan ni! Det kunde ni förr då ni hade mer konkurrens i byn!!
Känns som att det kan vara okej men beställde för första och enda gången på Nyårsdagen. Tog med pizzan hem och där upptäckte jag att de soltorkade tomaterna ovanpå var förkolnade och merparten av undersidan var helt svart. Det var otroligt mycket kunder strö får väl ge dem en chans att göra bättre ifrån sig bör det är en lugnare dag. Den yngre killen i kassan dessutom mycket trevlig och hade stenkoll på min beställning trots att den var specialanpassad.
Comment on this business

to add Pizzeria Viking - Dalby - Maten med den bästa smaken map to your website;