facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Viking Tollarp

Pizzeria Viking Tollarp

About

Tollarps godaste pizzor.
När ni vill ha kvalitets mat så bösöker ni oss

Story

Viking Pizzeria och Restaurang är känd för kvalitet och noga hygien!
Vi har alltid bästa service för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt!

Address: Feglers gata 22, 298 31 Tollarp
Phone: 044-310531
City: Tollarp
Zip Code: 298 31


Similar places near
Vårt Tollarp Vårt Tollarp 186 meter En sida för dig som bor, jobbar eller besöker vårt vackra Tollarp. Följ vad som händ...
Björkhällan Rest. O Pizzeria Björkhällan Rest. O Pizzeria 404 meter Dåligt utbud för en allergiker och inte så mycket servicevänlighet över huvud taget. ...
Kerstin's Betong & Konst Kerstin's Betong & Konst 3 km Jag arbetar med mina händer, gjuter med gips och betong, syr Grönländskt pärlbroderi,...
Reviews
Goda pizzor, väldigt trevliga och glada!Mat: 4/5
Vi var stort sällskap på 15st, men från beställning till servering 10min! Stora portioner, god mat! Möjligtvis kunde jag önskat något mer kryddat men det personligt tyckande.
God vanlig pizza. Tog en "quattro". Goda ingredienser, lagom med fyllning, goda tunna bottnar. Trevlig personal.
Goda pizzor och helt suverän kebabsallad. Man blir alltid mycket trevligt bemött.
Väldigt professionellt bemötande. Rent och fräscht. Bästa pizzan jag ätit på väldigt länge. Råder alla att prova på den underbara pizzerian med bra personal och fantastiskt mat.
Mycket god mat och mycket trevlig personal helt ärligt svårt att hitta ett ställe som slår denna. Dessutom väldigt fräsch mat.
Jag skulle verkligen vilja ge denna pizzeria en femma då kebabpizzan var riktigt god och hade fräscha råvaror samt att personalen var väldigt trevlig. MEN dessvärre så fick jag spendera kvällen och stora delar av natten på toa pga matförgiftning, så det drar ju ner betyget rätt mycket.
Stora rejäla pizzor och kebabtallrikar. Underbart gott. Personalen mycket trevlig och serviceinställda. Priser som är okej. Även den mest hungriga blir proppmätta. Vi som inte bor i Tollarp kan mycket väl åka dit igen. Rekommenderar Viking varmt.
Alltid gott! Bra kvalitet och service.
Kebabtallrik inkl dricka 95kr lunch
Comment on this business

to add Pizzeria Viking Tollarp map to your website;