facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PJ-Alltjänst

PJ-Alltjänst
"Vi servar trädgårdsmaskiner, elverktyg och robotgräsklippare. Säljer robotgräsklippare och trädgårdsmaskiner.Segway Navimow, Robomow, Gardena, Kärcher, AL-KO, Ryobi, AEG, Stiga, Weibulls, Greenworks, Powerworks, Cramer, Briggs&Straton.Alla trädgårdsmaskiner vi säljer har vi service på. Vi säljer reservdelar på vår hemsida, där det går att hitta det mesta"
Address: Verkstadsgatan 2 A, 26776 Ekeby, Skåne Län, Sweden
Phone: 0730881200
City: Ekeby
Zip Code: 26776


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 15:00


related searches: PJ Maskinservice, Robomow, Robomow kabel, Robotinstallation, Robomow reservdelar
Similar places near
RvD Entreprenad  AB RvD Entreprenad AB 380 meter Vi är ett ungt företag med 11års erfarenhet inom byggbransch. Vi utför byggnadsarbete...
Reviews
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med PJ-Alltjänst. Som en potentiell kund redo att investera i en dyr robotgräsklippare, förväntade jag mig att företaget skulle försöka sälja mig produkten till varje pris. Men det var inte alls vad som hände. Personalen på PJ-Alltjänst var väldigt professionella och ärliga i deras rådgivning. De tog sig tid att granska en video jag skickade av min tomt och gav mig en noggrann och välgrundad bedömning. Istället för att sälja mig en produkt som inte skulle fungera optimalt för min situation, avrådde de mig från att köpa en modell jag initialt var intresserad av. De förklarade att den kanske inte skulle fungera optimalt på min tomt på grund av olika hinder. Deras tillvägagångssätt visar tydligt att PJ-Alltjänst inte bara är ute efter att göra en försäljning, utan att de verkligen bryr sig om att kunderna får rätt produkt för deras specifika behov. Detta skapade stor förtroende och jag kände att jag var i goda händer. Det är uppenbart att teamet på PJ-Alltjänst älskar vad de gör och att de är engagerade i att ge bästa möjliga service till sina kunder. Jag ser fram emot att fortsätta min resa till att hitta den perfekta robotgräsklipparen med deras hjälp. Jag rekommenderar helhjärtat PJ-Alltjänst till alla som är intresserade av att köpa en robotgräsklippare. Du kommer inte att bli besviken.
Snabba och tillmötesgående! Jag frågade efter en reservdel. Snabbt fanns den publicerad på webben och beställningsbar samt i lager. Skickades omgående.
Efter förra servicen ramlade en av motorerna ut ur min Robomow. Förmodligen inte rätt isatt. Efter en ny service hos PJ-Alltjänst funkar inte den motorn över huvud taget. Urdåligt. Nu söker jag en annan verkstad.
Hej, har haft min robotgräsklippare på ett serviceåtagande hos er fick en fantastisk service dels från kundtjänst och sedan från tekniker Kenneth, mvh Stellan Johansson
Fantastiskt service-minded personal. Rekommenderar starkt att anlita Pj-alltjänst.
SUVERÄN SERVICE! Fick ett litet problem med robotklipparen och de var på plats dagen efter o fixade det.. toppenkillar som jag varmt rekommenderar.
Beställde en LawnExpert w1 500 robotgräsklippare. Den fungerade utmärk och det var lätt och smidigt att hitta på den mycket fina hemsidan.
Fenemoralt. Super säljare. Så det blev en robot till gräset. Stor stjärna.
Grymt bra rekommenderar verkligen
Mycket nöjd, extremt bra service
Comment on this business

to add PJ-Alltjänst map to your website;