facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PL Elinstallationer

PL Elinstallationer

About

PL Elinstallationer designar och installerar inne- och utebelysning till företag, butiker och privatpersoner.

Story

PL Elinstallationer designar och installerar inne- och utebelysning till företag, butiker och privatpersoner. Vi tar ansvar för hela processen från design till installation.

Vi utför även traditionella elinstallationer, samt larm- och datainstallationer.

PL Elinstallationer i Länghem har sedan grundandet 1996 utvecklats till ett företag som huvudsakligen arbetar med belysningar.

Vi är idag fem personer som arbetar i företaget och vi är främst verksamma i Västra Götaland, men åtar oss även arbeten i andra regioner.



"Är du i behov av en elektriker så kontakta oss på PL Elinstallationer vi utför arbete för såväl privat kunder som företag vi har lång erfarenhet inom elinstallationer ,belysning,solceller samt laddboxar. Välkommen att kontakta oss."
Address: Stationsgatan 18, 514 43 Länghem
Phone: 0325-41 000
City: Länghem
Zip Code: 514 43


Similar places near
Hörbergs Måleri AB Hörbergs Måleri AB 368 meter Detta företag förstörde mitt hus. Anlita inte detta företag. Han Adrian svar ej i tel...
Ingsvallen Ingsvallen 542 meter Jättefin välskött idrottsanläggning.
MR Sjuhärad MR Sjuhärad 940 meter Maskinring Sjuhärad är din tjänsteförmedlare av maskiner och arbetskraft i Västra Göt...
Nabbens Bigårdar Nabbens Bigårdar 3 km Nabbens Bigårdar är ett litet familjeföretag. Ni hittar oss i den natursköna Varredss...
Reviews
Vad har nu hänt, var har jag varit, jag känner till firman men har inte anlitat dem men de är säkert lika bra som någon annan.
Comment on this business

to add PL Elinstallationer map to your website;