facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Plantaget Alingsås

Address: Alingsås (commune)
City: Alingsås


Similar places near
Christinae kyrka, Alingsås Christinae kyrka, Alingsås 212 meter Lugn. Jag fick min första covin-spruta där. Bra organiserat.
Landskyrkan Landskyrkan 556 meter Har varit här på såväl bröllop som begravningar. En vacker och genuin kyrka.
Noltorpskyrkan Noltorpskyrkan 874 meter Nära kul med gallerian
Stockslyckekyrkan Stockslyckekyrkan 2 km Var på lussevaka här, fanns en hel del att hitta på
Hemsjö kyrka Hemsjö kyrka 3 km Som de flesta Svenska kyrkor, är Hemsjö kyrka vacker och väl underhållen! Ligger dess...
Republiken Risön Republiken Risön 6 km Officiell facebooksida för Republiken Risön.
Antens kapell Antens kapell 9 km Mycket gedigen och rustik kyrkobyggnad på landsorten.
Hemsjö Church Hemsjö Church 10 km Det är ju en kyrka som tvingat folk att gratisarbete och lurar till si egendomar orät...
Ödenäs Church Ödenäs Church 13 km Alla avsnitt i hem till byn spelades in här.
Ödenäs kyrka Ödenäs kyrka 13 km Blev lite betagen av denna kyrkplats ca 216 m över havet och vägen dit upp. Altartavl...
Blåtjärnen (Ödenäs socken, Västergötland) Blåtjärnen (Ödenäs socken, Västergötland)... 16 km Blåtjärnen är en sjö i Alingsås kommun i Västergötland och ingår i.Se även Lista över...
Långared Church Långared Church 18 km Enkel men väldigt vacker kyrka i en lantlig miljö.
Långareds kyrka Långareds kyrka 18 km Enkel men väldigt vacker kyrka i en lantlig miljö.
Reviews
En oas i Alingsås. En välskött park, blomsterprakt och många stora vackra träd. När kastanjen blommar är det fantastiska träd att beskåda. En mycket fin lekplats som Alingsås kommun verkligen lagt lite extra pengar på är också nått gör alla familjer att besöka.
Gillar man vistas bland massor av spännande blommor så är det rätt plats
En oas! Värt ett besök!
Jag har köpt jord och lite växter, men det var nog massa mördarsniglar i.jag har köpt jord på ett annat ställe, där fick jag inte det.
Det är ju en park, finns inte så mycket att säga om den. Lekplatsen är väl lite kul för de med yngre förmågor i familje.
Trevlig park att gå igenom men kommunen kunde ha utvidgat den då de hade mark ända in till centrala staden med brydde sig inte så det blev ingen utvidgning utan bostäder för några is stället. Parken har en yta för uppträdande men det är inte ofta nu för tiden som någon uppträder där. Risken för kvinnor och givetvis även för män på kvällar är att man blir överfallen i denna park vilket har hänt vid några tillfällen så gå där bara dagtid eller om ni har sällskap. Vackra blompartier finns det att titta på.
Fin lekpark och fina växter i parken. Missa inte alla vårlökar som blommar på våren, de bildar stora mattor. Så vackert!
Mitt barns favoritlekplats finns här. Karusellen är särskilt uppskattad. Den övriga parken är fin, särskilt sommartid då det finns schackpjäser uppställda på det mer eller mindre gigantiska brädet som ligger i närheten av fontänen i parkens mitt.
Den var väl som vanligt eftersom det inte är nån ny plats för som gammal Alingsås bo är jag inte särskilt imponerad det är en bra plats att rasta hunden det är allt och det finns ju papperskorgar att lägga hundbajs i
En naturlig del av A-sås, många och otroligt vackra å stora TRÄD + fina gräsytor å en fin lekplats
Comment on this business

to add Plantaget Alingsås map to your website;