facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Plantmarknaden Lindesberg

"Plantmarknaden i Lindesberg är en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med ca 100 000 besökare varje år. Vi har som ambition att förse våra kunder med växter och trädgårdstillbehör av hög kvalité till rätt pris, samt erbjuda personlig service med mycket kunskap.Utflyktsmålet för hela familjen med Lek- och Djurgård för barnen!Café Lusthuset är vårat populära trädgårdscafé med eget bageri, njut av goda smörgåsar eller bakverk på vår inglasade veranda med utsikt mot Rosengården.När vädret tillåter så är uteserveringen också ett omtyckt val."
Address: Svarttjärnsvägen 3, 711 31 Lindesberg
Phone: 0581-10100
City: Lindesberg
Zip Code: 711 31



related searches:
Similar places near
Café Lusthuset Café Lusthuset 0 meter Så trevlig miljö, goda smörgåsar och bakverk och trevlig personal.
Black and White Cafe & Biljard Black and White Cafe & Biljard 557 meter Översatt av Google Ummmmm, ja tack! Allt var absolut utsökt. Problematiskt läcker. Al...
Frosths Eftr. Konditori & Bageri Frosths Eftr. Konditori & Bageri 932 meter Bra kaffe med hyffsade priser. Tänker på omgivningen i dessa pandemi tider med 4 per ...
Café Oscar Café Oscar 1 km Lindesbergs ”vattenhål” nr 1. Mysig sjöutsikt med uteservering under tak. Fantastisk ...
Wienerkonditoriet Wienerkonditoriet 1 km I ny regi fr.o.m. Första Februari 2021, då Sveas Bageri & Konditori öppnar efter ...
Wienerkonditoriet Lindesberg Wienerkonditoriet Lindesberg 1 km Gott fika med enorma bakelser.
Reidarsgården Reidarsgården 2 km Linnea är cool
Reviews
de har mycket växter, bra kvalitet och är jättefina samt trevlig personal
Mysigt ställe och gott kaffe. För mig som kakao undvikande person och vegan var utbudet dåligt. Men det fanns vegansk alternativ annars. Min medfikerska som uppskattar att hela kotutte grejen var nöjd.
Det finns mycket för alla som gillar trädgård. Stor mängd skulpturer och fontäner, möbler från Grythyttan för dom med tjocka bankkonton och mängder av växter i alla dess slag och prisklasser. Det finns ett café och tydligen en djurgård som vi inte tittade efter.
Tidigt att bedömma pga det är bara april. Men det kommer väldigt fina erbjudande fram över. Mycket fint och bra planerat butik.
Mycke trevlig plats att gå igenom gällande blommor mm , fanns djur o lekplats . Samt ett trevligt kaffe
Super mysigt med kafé , mindre butik och lekpark, djur på sommaren lätt att hitta även perfekt bara för en mysig fika
Trevligt ställe med café. Bra utbud av växter.
Mycket att välja bland, trevlig och kunnig personal
Vi går alltid hit och fikar och handlar till trädgården när mamma är på besök. Vi båda är väldigt förtjusta i att spatsera runt bland alla saker och ta en kaffe i den fina glasverandan.
Äntligen får man komma till Plantmarknaden igen. Så fina blommor o andra växter o tillbehör. Man får alltid toppen bra hjälp. Fiket har jätte goda mackor o gofika och en fantastisk miljö.
Comment on this business

to add Plantmarknaden Lindesberg map to your website;