facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Plantmarknaden Trädgård & Café

"Plantmarknaden i Lindesberg är en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med ca 100 000 besökare varje år. Vi har som ambition att förse våra kunder med växter och trädgårdstillbehör av hög kvalité till rätt pris, samt erbjuda personlig service med mycket kunskap.Utflyktsmålet för hela familjen med Lek- och Djurgård för barnen!Café Lusthuset är vårat populära trädgårdscafé med eget bageri, njut av goda smörgåsar eller bakverk på vår inglasade veranda med utsikt mot Rosengården.När vädret tillåter så är uteserveringen också ett omtyckt val."
Address: Svarttjärnsvägen 3 , LINDESBERG 711 31, T, SE
Phone: +46 581 101 00
City: LINDESBERG
Zip Code: 711 31



related searches: Plantmarknaden trädgård & café menu, Plantmarknaden trädgård & café reviews, LindeNytt, Lindesbergs Stadshotell, När öppnar Plantmarknaden i Lindesberg, Åsby
Similar places near
Frosths Konditori Frosths Konditori 930 meter Gott kaffe med mycket god chokladbiskvi. Efter långpromenad runt lindesjön i vackert ...
Wok House Wok House 1 km Man får mycket mat för pengarna.Mat: 5/5
Pizzeria Montecarlo Pizzeria Montecarlo 1 km Kom och ät så mycket mat hoha! Man blir riktigt mätt här Bajs ställe ‍‍ Specialkost...
Lindesberg Arena Lindesberg Arena 2 km Jag var där på konsert. Inga probelm med insläpp och arenan i sig. Men garderoben där...
Reviews
Mysigt ställe och gott kaffe. För mig som kakao undvikande person och vegan var utbudet dåligt. Men det fanns vegansk alternativ annars. Min medfikerska som uppskattar att hela kotutte grejen var nöjd.
Det finns mycket för alla som gillar trädgård. Stor mängd skulpturer och fontäner, möbler från Grythyttan för dom med tjocka bankkonton och mängder av växter i alla dess slag och prisklasser. Det finns ett café och tydligen en djurgård som vi inte tittade efter.
Tidigt att bedömma pga det är bara april. Men det kommer väldigt fina erbjudande fram över. Mycket fint och bra planerat butik.
Mycke trevlig plats att gå igenom gällande blommor mm , fanns djur o lekplats . Samt ett trevligt kaffe
Trevligt ställe med café. Bra utbud av växter.
Super mysigt med kafé , mindre butik och lekpark, djur på sommaren lätt att hitta även perfekt bara för en mysig fika
Mycket att välja bland, trevlig och kunnig personal
Vi går alltid hit och fikar och handlar till trädgården när mamma är på besök. Vi båda är väldigt förtjusta i att spatsera runt bland alla saker och ta en kaffe i den fina glasverandan.
Äntligen får man komma till Plantmarknaden igen. Så fina blommor o andra växter o tillbehör. Man får alltid toppen bra hjälp. Fiket har jätte goda mackor o gofika och en fantastisk miljö.
Fantastiskt växtshop. De har det mesta.
Comment on this business

to add Plantmarknaden Trädgård & Café map to your website;