facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Plastbearbetning AB

Plastbearbetning AB

Story

Som namnet antyder är vi ett företag som bearbetar plast till alla dess former. Vi är så att säga ett plastbearbetningsföretag. Allt från enklare former såsom plastfickor till mer avancerade såsom Eiffeltornet i en betydligt mindre skala. Vi laserskär, fräser, limmar, bockar, sågar, polerar det mesta i skivformat, vilket gör att (nästan) bara fantasin sätter gränserna för vår bearbetning av plast.

Hos oss är alla kunder välkomna; stora som små, från såväl privatpersoner som till företag. Vårt koncept är att alltid anpassa produkterna utifrån era önskemål. Efter kontakt med oss kommer ni att få produkten/varan designad och uppritad för att sedan få ett fysiskt prov att godkänna innan en order går in i produktion. Kontakta oss gärna för att höra mer om vad vi kan tillverka och bearbeta i plast för just er.

Address: Sjöbodavägen 2, 14553 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-531-766 80
City: Norsborg
Zip Code: 14553


Opening Hours

Monday: 07:00 - 12:00


related searches: Måttbeställda plexiglas Stockholm, Bearbeta polykarbonat, Plast Göteborg, Plastbiten, Bearbeta akrylplast, Plexiglasställ, Fotoställ, Frostad plexiglas
Reviews
Grym leverans, 2 dagar innan lovat datum
Beställde nya instrumentpaneler till en yacht. Skickade in en CAD-fil och instruktioner. Fick ett fantastiskt utfört arbete tillbaka. Rekommenderas!
Inledningsvis uselt arbete. men de justerade åtminstone sina misstag.
Comment on this business

to add Plastbearbetning AB map to your website;