facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pluto

Address: Torsgatan 1 , Västerås 722 15, U, SE
Phone: +46 21 18 91 93
City: Västerås
Zip Code: 722 15



related searches: Pluto tv, What happened to Pluto, Sun Pluto planet, Pluto movies, Pluto dwarf planet, Is Pluto a planet again, Pluto temperature, Pluto moons
Reviews
Under all kritik när DJ:n tar strypgrepp på en besökare när personen ber om en låt på schlagerdansgolvet. Har full förståelse för att besökare kan vara både berusade och irriterande, men när detta inte är fallet bör alla i högsta grad bli bemötta med respekt. Ett ”Nej, inga önskemål idag” kan faktiskt räcka om DJ:n ifråga inte redan är kapabel att förstå detta. Vänligen ge ordningsfrågorna till ordningsvakterna och sköt ditt jobb. DJ:n bar keps och off-white tröja under kvällen
På halloween hade de en DJ från DollarStore. Sämsta mixen jag hört i mitt liv, skämmigt också när han råkade spela om exakt samma låt från börja. De hade inte ens städat från dagen innan. Drinkar och allt annat var bra men man betalar mycket i inträde så ska man få en bra musikupplevelse. Hade kunnat hitta bättre mix från YouTube.
Extremt dålig klubb då både vakterna inte kan bete sig samt att det är väldigt äckligt överallt. Förstår alla som skriver negativa recensioner till 100 men när Publiks ägare och familj måste gå in och lägga 5 stjärnor för att höja betyget visar det bara på vilken låg nivå de ligger på.
Sämsta ordnings vakterna någonsin! var en ung ordnings vakt som Skicka ut mig fast jag var nykter för nån gick in i mig och ansåg mig för full då jag skulle vara chaufför under kvällen. 160 kr inträde för ingenting! Denna klubb borde stängas ner. Återkom för bilder på ordnings vakten tack!
Typisk nattklubb. Oftast väldigt mycket folk på lite för liten yta känns de som. Väldigt hög musik, bråkiga ungdomar och uppkäftiga vakter. Man är inte ens säker att ta sig förbi vakterna om man så är nykterist.
Dåligt bemötande av enbart svenska vakter, de behandlar en som att man är full trots att man är problemfri och nykter. Toaletter nedkissade ständigt. Är medveten om att det är en nattklubb och den branschen innefattar men inte på den nivån. Dessutom är DJn riktigt dålig och mixar låtarna på ett orytmiskt sätt.
Trevlig personal, härlig musik och vi hade en jätte rolig kväll. Kul att de finns en nattklubb som denna i Västerås! Kommer gå dit flera gånger :
Riktigt bra musik, schyssta vakter, riktigt bra bartenders och fin miljö. Pizzan var riktigt Nice!
Bästa klubben någonsin! Fascineras över talangfulla DJ’s, angenämt folk och teman. Bra priser i baren med
Dåliga maktmissbruk vakter som slänger ut folk som är nyktra och övervåld
Comment on this business

to add Pluto map to your website;