facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PMAGI AB

PMAGI AB
"PMAGI AB Foto & Film är ett produktionsbolag och fotograf i Stockholm - Vi har lång erfarenhet av film & foto, ex. vis för webb & sociala medier. Vi tar hand om hela processen åt dig, från ax till limpa. Vi erbjuder många olika tjänster och erbjuder allt från porträttfotografi och produktfoto, till företagsfilm och animation, så du är välkommen att titta in till vår hemsida om du söker en riktigt bra och professionell filmare eller fotograf i Stockholm!"
Address: Elektravägen 5 , Hägersten 126 30, O, SE
Phone: +46 8 37 78 85
City: Hägersten
Zip Code: 126 30


Opening Hours

Monday: 07:00-22:00
Tuesday: 07:00-22:00
Wednesday: 07:00-22:00
Thursday: 07:00-22:00
Friday: 07:00-22:00
Saturday: 07:00-22:00
Sunday: 07:00-22:00


related searches: Brikk Animation och Film AB, Citystudios Stockholm, Fotograf Stockholm
Reviews
Supertrevliga och proffsiga från planering till slutresultat och hela tiden med våra önskemål i fokus. Skicklig fotograf som verkligen kan sin ljussättning och jättefin efterbehandling på bilderna. Jag och min kollega är jättenöjda med studiobilderna till vårt podcast-omslag!
Anlitade pmagi för nya porträttbilder till CV och LinkedIn. Skicklig fotograf som guidade oss till väldigt fina bilder. Väldigt professionellt bemötande hela vägen och snabb leverans.
Vi anlitade Pmagi för porträtt- och företagsbilder för vårt Stockholmskontor. Fotografen var mycket professionell och fick till den känsla vi var ute efter. Bra service överlag och trevligt bemötande!
PMAGI hjälpte oss att producera en film för att lyfta idrott för personer med funktionsnedsättning. De var både proffsiga och trevliga under produktionen och fick både oss och de aktiva att känna oss trygga. Dessutom var de väldigt flexibla i klippningsfasen. Vi är supernöjda med resultatet, tack!
Jättenöjd med foton och planeringen inför det!
Enkelt, dynamiskt och snabbt från första kontakt till färdig produkt trots relativt specifika krav - nästan över förväntan faktiskt. En "grovgenomgång" av tagna bilder på plats direkt efter tagning hade färglagt även den sista stjärnan. Annars bara positivt på alla sätt!
Vi anlitade Pmagi som vår bröllopsfotograf. Från första början har de haft ett bra bemötande och kommunikationen har fungerat utmärkt. Vi hade Petter som fotograf och det märktes att han är proffsig då han var förberedd på alla situationer vi stötte på. Vi är jätteglada över att vi anlitade pmagi för våran stora dag. När bilderna levererades blev vi jättenöjda. Toppenbilder! Stort tack till Pmagi!
Är jättenöjd med Pmagi som hjälpt mig att göra en employer branding film. Otroligt lätta att ha att göra med, får personer framför kameran att känna sig avslappnade, lyhörda, kommer med bra idéer och synpunkter samt svarar alltid snabbt på frågor. Dessutom är de väldigt trevliga. Kan varmt rekommendera dem.
Har använt PMAGI’s tjänster vid flera tillfällen och är väldigt nöjd. Väldigt proffsigt och personligt på samma gång, från första kontakten till det färdiga resultatet. Rekommenderar varmt deras tjänster.
Vi har använt oss av Petter och hans team senaste året för produkt fotografering i fält vid flera tillfällen, men även studio bilder och video klipp har de gjort åt oss. Vi är mycket nöjda. De är väldigt engagerade, känns att våra bilder är unika och skall bli perfekta, inte en bild bland alla andra. Vi har ibland haft kort varsel men ändå fått väldigt bra service, allt går att lösa. Studio i Årsta ligger bra till med egen parkering.
Comment on this business

to add PMAGI AB map to your website;