facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PMU Second Hand Botkyrka

PMU Second Hand Botkyrka

About

PMU Second Hand, Botkyrka

Story

Butiken har stora, härliga lokaler. Här kan du hitta roliga prylar för ditt eget nöjes skull; antikviteter, leksaker, skivor. Men du kan också fylla din garderob med kläder i din egen stil och inreda hela ditt hem - allt till fantastiska priser



"Öppet må - lör 10-18, vi fyller butiken varje dag med nya fynd!"
Address: Hantverkarvägen 2, 145 63 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-530 303 10
City: Norsborg
Zip Code: 145 63


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Second Hand Södertälje, Second hand Tumba, PMU Sweden
Similar places near
Stockholms Inredningsgalleria Stockholms Inredningsgalleria 3 km Strand Stainless har sitt show room där
Sturehofs Krukmakeri Sturehofs Krukmakeri 5 km Mycket vacker plats med keramik och blommor i överflöd. Det som drog ner betyget var...
Reviews
Bästa i hela Stockholmsområdet! Helt och rent med massor av möjliga fynd. Tjocktröjor för ca 39kr, badbyxor 29kr, barnkläder 29-69kr, ytterjackor 69-249 kr. Har mycket herrkläder, damkläder, barnkläder, leksaker, böcker, LP-skivor, friluftsliv, porslin, lampor, skrivare, och datorskärmar. Såg dock inga särskilda mängder av köksprylar eller större ryggsäckar. Sen har de även ett stort café med bra priser . Rekommenderas starkt!
Bästa Second hand.Hittar alltid nånting, både till mig och mina barn.Jätte trevlig miljö.
Denna second hand är en utav mina favoriter. Den har bra sortiment, gott fika och bra platser att sitta och fika på, samt supertrevlig personal. Om du letar efter böcker eller köksartiklar är den här butiken extra bra! Anledningen till att jag drog av en stjärna är att de sällan svarar på telefonen. Förutom det är de toppenbra!
Helt okej loppis, men nog inget jag går tillbaka till. Något dyra priser och ganska virrig affär om man inte varit där tidigare. Ont om parkeringsplatser. Trevlig personal, köpte inget från fiket men såg ut att finnas mycket plats att sitta på. Luktade lite konstigt.
Min bästa loppis i stockholmsområdet. Bra priser och trevlig personal. Plus att det inte är samma grejer som ligger kvar månad efter månad utan de har omsättning på prylarna, så det känns värt att åka dit ofta.
Om chefen är viktiggare sig själv en kunden så undra man om man är välkommen. Trode att man vänta när man se att p platsen är fullt med bilar men är man chef så ska alla flytta på sig. Han bude läsa pmu värdegrund.
Brett sortiment av alla möjliga varor. Välsorterad och det är en mycket lugn miljö. Finns även ett fik om man vill ha lite kaffe samtidigt.
Bra butik, bra priser och trevlig personal. Cafe´med goda bakverk och trevliga miljöer att fika i. Möjligen ngt högt pris på böcker jämfört med tex bakluckeloppisar, man skulle nog sälja mer om priset var lägre. /återkommande kund
Här kan man verkligen fynda, här finns allt mellan himmel och jord till väldigt bra priser, dessutom finns här världens trevligaste personal. När man har handlat kan man sätta sig i cafeterian och ta en fika eller äta en fantastisk sallad
Slutat åka dit. För höga priser.
Comment on this business

to add PMU Second Hand Botkyrka map to your website;