facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PMU Second Hand Ingarvet

PMU Second Hand Ingarvet

About

Tänk nytt - Köp begagnat! Faluns stora Second Hand-butik på Ingarvet där allt överskott går till bistånd & socialt arbete. Läs mer på PMU:s hemsida om vårt koncept.

Story

Butikens ordinarie öppettider:
Tisdag kl. 14 - 18
Lördagar kl. 10 - 14

Öppet för inlämning:
Må - To 8.00-16.00,
Fre 8-15
samt under butikens öppettider



Sommartider (vecka 26-32)
Butikens öppettider:
Tisdagar 14-18
Torsdagar 14-18



"Tänk nytt - Köp begagnat! Faluns stora Second Hand-butik på Ingarvet där allt överskott går till bistånd & socialt arbete. Ditt fynd förändrar liv och miljö. Läs mer på PMU:s hemsida om vårt koncept."
Address: Zettergrens väg 2, 791 77 Falun
Phone: 023-145 33
City: Falun
Zip Code: 791 77


Similar places near
Blue Corner Blue Corner 1 km I Butiken Blue Corner hittar du unika vintagemöbler men även nya och omgjorda möbler....
Reviews
Jag älskar pmu. Helt okej priser men JÄTTE BRA SAKER OCH TREVLIG PERSONAL. Hittar alltid fynd och prylar. Och när jag säger prylar, så har dem allt. Jag köpte en filt som jag älskar här en gång. Jag har också köpt jätte mycket kläder, och vaser! Men det bästa köpet, var ett par skor i bra skick i storlek 44 converse FÖR BARA 59 KR.
Mycket roliga grejer och bra fynd, rekommenderas. Kanske aningen mycket kläder och lite för lite möbler, men det är ju svårt att råda över vad folk lämnar in. Ändå kan det vara bra att veta att kläder har en stor del av ytan, parkering är det gott om och möjlighet att få hjälp att lasta större köp på baksidan. Det går även bra att reservera prylar för senare avhämtning om så önskas. Personalen är relativt månghövdad, trevlig och hjälpsam.
Stort och välorganiserat med allt från himmel till jord. Här kan man både göra riktiga fynd och samtidigt vara med och göra en välgärning för både miljön och för andra människor runt om i vår värld genom de projekt som PMU är med och stöttar. Win-win för alla helt enkelt!
En trevlig och personlig butik. Bra läge och bra med parkering.
Super för miljö och plånboken. Toppen både att kunna skänka och köpa. Välsorterat!
Den bäste andra hands butiken världen skådat, med ett mycket brett utbud även om jag märkt en negativ korrelation i vinyl skivs-fynd på senaste tiden. De räddar världen och min plånbok så därför tänker jag ej klaga!
Hittar alltid bra och vettiga saker till mycket bra priser pluss dess utom är personalen enormt gulliga
Trevlig personal och välsorterad butik. Men trivselfaktorn var väl sisådär ändå, och utbudet var inte det bästa för undertecknad i alla fall. Gick därifrån tomhänt!
Det är bra och så dom har cafe och mycket saker för alla åldrar
En upplevelse! Var där idag: livemusik, levande skyltdockor, rimlig prissättning och trevligt bemötande på klingande dalmål i kassan. Väl värt ett besök för den som har vägarna förbi.
Comment on this business

to add PMU Second Hand Ingarvet map to your website;