facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polhus AB

Polhus AB

Story

Friggebodar, förråd, lekstugor, fritidshus med loft, bastustugor, carport och utedass allt detta och mera därtill hittar du hos Polhus.
Bra kvalitet, snygg finish och god service är viktigt för oss. Nu kan du sluta drömma om din egen stuga, vi har drömstugan du letar efter.
Polhus producerar kvalitetsprodukter i knuttimmer och i smarta byggelement i Sverige och Estland till marknadens bästa priser.
Våra lättmonterade byggsatser finns i alla storlekar! Polhus är självbyggarens bästa vän och självskrivna leverantör. Vi levererar alla trädelar inklusive dörrar och fönster, handtag och beslag.
Alla delar är färdigt tillkapade så det ända du behöver göra är att montera dem på rätt plats. Mindre justeringar kan dock behövas. Du får en utförlig förteckning på delarna och var de skall sitta i huset.
Du utför arbetet, spar pengar, får tillfredställelse och framför allt förverkligar du äntligen dina drömmar om att bygga ett eget fritidshus med många möjligheter!
DU FIXAR DET

Address: Amiralsgatan 20, Malmö
Phone: +46200120310
City: Malmö



related searches: Polhus Kivi, Polhus Garage, Polhus Jussi, Polhus Spielhaus, Gartenhaus, Polhus bastu
Similar places near
Charlottes Trädgårdsdesign Charlottes Trädgårdsdesign 3 km Charlottes Trädgårdsdesign är ett litet företag med hemvist på Kulladal i Malmö, vi ä...
Sluta Gräv Sluta Gräv 4 km Sluta Gräv - Markskruvs orginalet. Vi monterar markskruv till både privat och företa...
Trädgårdssnack Trädgårdssnack 4 km Sveriges nya trädgårdspodcast med allt i säsongens trädgård. Med trädgårdsexpert Anni...
Bluegaz Bluegaz 5 km Supernöjd!! Rekommenderas varmt!!
Reviews
Tycker det gick väldigt bra, hade nog räknat med en del strul när vi började bygga men allt var ok i paketet vi fick! Snabb leverans och snabba svar på dom frågor vi hade innan!
Jag är mycket nöjd med min beställning från Polhus attefallshus. Bra service från leverantören och stugan var ett prisvärt alternativ till många andra leverantörer.
Comment on this business

to add Polhus AB map to your website;