facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polisen Haninge, Nynäshamn

Polisen Haninge, Nynäshamn

About

Välkommen till Polisen i Haninge Nynäshamn. Detta är en officiell sida från Polisen.

Vid akuta situationer ring 112. Mer information på www.polisen.se

Story

Adress: Runstensvägen 3
136 46 Handen

Syftet med denna Facebook-sida är att informera om vår verksamhet och att vara ännu mer tillgänglig för de boende i Haninge och Nynäshamn.
Här kan du kommentera det vi gör och dela med dig av erfarenheter och åsikter om polisen.

Vi uppmuntrar kommentarer och aktivitet här på vår Facebook-sida. Vi kommer inte att svara på enskilda ärenden eller andra frågor som rör enskilda personer. Vi förbehåller oss rätten att censurera eller radera material som skrivs av dig eller någon annan som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler (www.facebook.com/terms.php?ref=pf), anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne. Detta innebär även att inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton.

Polisen länkar i första hand till myndigheter och organisationer som polisen har ett direkt samarbete med. Vi tillåter inte heller att andra länkar till privata sidor, youtube-klipp eller andra tjänster än myndigheter och organisationer som polisen har ett direkt samarbete med.


Denna sida kan inte användas för larm eller anmälningar!
Vid akuta händelser ring 112. För anmälan ring 114 14.

Tips lämnas via tfn 114 14 eller via kontaktformulär på www.polisen.se

Denna sida är inte bemannad dygnet runt.
Vi finns normalt här på vardagar och då kontorstid.

Vi på Lokalpolisområde Haninge Nynäshamn jobbar för ett säkrare och tryggare Haninge och Nynäshamn. Vi finns på Facebook för att ni ska få en större inblick i vårt arbete, samtidigt som vi poliser kan få hjälp att få ut vår information.




"Du kan nå polisen dygnet runt. Ring 112 vid pågående brott och akut fara. Använd polisens webbplats för att anmäla brott, lämna tips, boka tid för att ansöka om pass, begära registerutdrag eller för att se vad som händer lokalt."
Address: Runstensvägen 3, 13646 Haninge
City: Haninge
Zip Code: 13646


Reviews
Göra pass/id är väldigt snabbt, inga problem
För Ägare: Om du har tappat bort/blivit bestulen på din mobil/surfplatta, kontakta Polisen OMGÅENDE och fråga, om något har blivit inlämnat något liknande objekt nyligen. Beskriv ditt förlorade objekt så mycket du bara kan. Det är värt att pröva att fråga hos Polisen, först och främst. För Upphittare: Lämna in det "upphittade objektet" OMEDELBART till Polisen i ditt område, eller till Polisen i området där objektet hittades! Du vet ALDRIG om det kan inbringa en överraskning i form av en "hittelön" ifrån den "rätta" Ägaren kanske? Glöm inte: Lämna alltid ditt namn, adress och telefonnummer till Polisen vid "inlämnade" av objektet, så att dom kan kontakta dig, om den "rätta" ägaren hör av sig, eller hittas av Polisen!
Lång väntetid och förbokningstid men snabb service när man väl är där
Suveränt trevlig personal Det gick snabbt att skaffa Id-kort
Snabb hantering för pass.
Comment on this business

to add Polisen Haninge, Nynäshamn map to your website;