facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polisen Höglandet

Polisen Höglandet

About

Välkommen till lokalpolisområde Höglandet, en del av region Öst i den nationella polismyndigheten. Detta är en officiell sida från Polisen.

Story

Vi uppmuntrar kommentarer och aktivitet på vår Facebook-sida, men alla tips hänvisas till 114 14 eller tipsformulär på www.polisen.se.

Vi kommer inte svara på enskilda ärenden eller andra frågor som rör enskilda personer.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort material som skrivs av dig eller någon annan som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler, anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne och aktivitet på sidan som kommer från en uppenbart falsk avsändare (påhittade namn).

Inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton. Visa eventuella debattmotståndare respekt.

Alla inlägg mot på Polisens sidor på Facebook blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan diariföras.

Du kan läsa mer om Polisen i sociala medier på www.polisen.se/socialamedier.



"Du kan nå polisen dygnet runt. Ring 112 vid pågående brott och akut fara. Använd polisens webbplats för att anmäla brott, lämna tips, boka tid för att ansöka om pass, begära registerutdrag eller för att se vad som händer lokalt."
Address: Mosstegsgatan 2, 575 39 Eksjö
City: Eksjö
Zip Code: 575 39


Similar places near
Göta ingenjörregemente Ing 2 Göta ingenjörregemente Ing 2 2 km Stor o fin loppis !!
SiS Ungdomshem Långanäs SiS Ungdomshem Långanäs 3 km Maktmissbruk, dåliga lokaler med badrum fullt med svartmögel, dåliga personaler som l...
Bellö distrikt Bellö distrikt 24 km Bellö distrikt är ett distrikt i Eksjö kommun och Jönköpings län.Distriktet ligger i ...
Reviews
Det skulle vara bra att veta när ni har rast och slippa vänta en halv timme.
Ohjälpsam personal som inte var smidig när info om nya passregler saknades på hemsidan. Vi åkte 7 mil för att ordna pass men nya regler satte stopp för oss. Nu måste man boka tid först, inget drop in.Trots att vi var ensamma på plats kunde inte nån av personalen hjälpa oss. Miljötänk och sunt förnuft verkar inte finnas på denna station eller i alla fall inte hos nån av dessa tre personer bakom luckan. Dåligt så in i....
*Så kass personal. Fikar och vägrar ta kund direkt trots att man står där ensam med sin nummerlapp! Tar emot en anmälan på en POST IT!! som dessutom inte kommer in i systemet! Nonchalant och otroligt inkompetent!
Mycket trevligt personal även det var mycket att göra.
Kort väntetid trevlig personal och hjälpsamma.
Bra service, fick hjälp snabbt
Dom gör ett jätte bra jobb helt enkelt
Fick hjälp med det jag behövde
Riktigt uselt med parkeringar
Ohjälpsam och imkopetent personal.
Comment on this business

to add Polisen Höglandet map to your website;