facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polisen Huddinge

About

Välkommen till Polisen i Huddinge. Detta är en officiell sida från polisen. Vid akuta situationer ring 112. Mer information på www.polisen.se

Story

Syftet med Huddingepolisens Facebooksida är bl.a. att informera om vår verksamhet och att vara ännu mer tillgängliga för de som bor och verkar i kommunen. Här kan du ställa frågor och dela med dig av erfarenheter och åsikter om polisen.

Vi kommer inte svara på enskilda ärenden eller andra frågor som rör enskilda personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort material som som bryter mot svensk lag, anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne. Kommentarer ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton.

Alla kommentarer på Polisens sidor på Facebook blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan diarieföras.

Denna sida är inte bemannad dygnet runt.
Vi finns normalt här på vardagar och då kontorstid.

Denna sida kan inte användas för larm, tips eller anmälningar.

Vid akuta händelser ring 112. För anmälan eller tips om brottslighet ring 114 14 eller använd polisens webbformulär på www.polisen.se.

Vi på Huddingepolisen jobbar för ett säkrare och tryggare Huddinge. Vi hoppas att vår närvaro på Facebook kommer bli en möjlighet för dig att få en större inblick i vårt arbete, samtidigt som vi får ta del av dina synpunkter och förslag.

Address: Kommunalvägen 27 B, 141 51 Huddinge
Phone: 0709- 39 64 53
City: Huddinge
Zip Code: 141 51



related searches: polisen huddinge öppettider, polisen huddinge centrum, polisen huddinge kommunalvägen, polisen huddinge facebook, polisen huddinge händelser, nyheter huddinge idag, polisen huddinge senaste nytt, polisen stockholm
Similar places near
Delegationen mot segregation Delegationen mot segregation 307 meter Delegationen mot segregation ska bidra till att minska och motverka socioekonomisk se...
Huddinge Kultur och Fritid Huddinge Kultur och Fritid 3 km Bra kommunal verksamhet.
Huddinge Kommunhus Huddinge Kommunhus 3 km Bryr sig inte om LSS-lagen
Rosendalsgårdens äldreboende Rosendalsgårdens äldreboende 4 km Äldreboende inom Huddinge Kommun
Reviews
Undermålig service och systemet för nummerlappar behöver ses över. Rekommenderas inte.
Snabbt och smidigt att fixa pass efter tidsbokning. Tyvärr är bristen på parkeringsplatser total, dessutom riktigt långsam parkeringsautomat. Tror inte ens man kunde parkera med nån app. Dörren in till polisen väger dessutom bly. Varför?
Smidigt att boka tid för att fixa pass. Snabbt och effektivt, kunde hämta ut passet efter någon dag.
Väldigt dåligt bemötande vid pass/id-ansökan! Aldrig mer något besök på polishuset Huddinge!!! Tacka vet jag att Kungsholmen och även Nacka är bra vid tidigare besök. Väldigt besviken, rekommenderas inte!
Bästa ställe att ansöka om pass/Id.
Här vill man inte vara för ofta.
Snabbt och trevlig personal på plats.
Mycket bra och snabbt hjälp.
Comment on this business

to add Polisen Huddinge map to your website;