facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polisen Umeå

Polisen Umeå

About

Lokalpolisområde Umeås officiella sida på Facebook.
Vid akuta ärenden eller pågående brott ring 112.
För övriga ärenden ring 114 14.

Story

Vi finns här för att ge brottsförebyggande information och berätta om polisens arbete. Lokalpolisområde Umeå består av kommunerna Umeå, Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln och Vännäs.

Du kan anmäla stöld och förlust här: http://www.polisen.se/sv/Utsatt-for-brott/Gor-en-anmalan/Anmalan-via-Internet/. Inlägg och kommentarer kan inte användas för larm, anmälningar eller tips till polisen.

Polisen arbetar dygnet runt, men på denna sida finns vi tillgängliga för inlägg och frågor vardagar under kontorstid. Vill du komma i kontakt med polisen ring oss på 114 14. Vid akuta ärenden ring 112. Mer information om polisen finns på www.polisen.se.

Vi uppmuntrar kommentarer och aktivitet här på vår Facebook-sida. Vi kommer inte att svara på enskilda ärenden eller andra frågor som rör enskilda personer. Vi förbehåller oss rätten att censurera eller radera material som skrivs av dig eller någon annan som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler (www.facebook.com/terms.php?ref=pf), anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne. Detta innebär även att inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton.

Polisen länkar i första hand till myndigheter och organisationer som polisen har ett direkt samarbete med. Vi tillåter inte heller att andra länkar till privata sidor, YouTube-klipp eller andra tjänster än myndigheter och organisationer som polisen har ett direkt samarbete med.

Address: Ridvägen 10, 903 25 Umeå
City: Umeå
Zip Code: 903 25



related searches: polisen umeå händelser, hittegods polisen umeå, polisen umeå hittegods öppettider
Similar places near
Totalförsvarets skyddscentrum, SkyddC Totalförsvarets skyddscentrum, SkyddC 1 km Välkommen till SkyddC's officiella sida på Facebook! Här kan du som är intresserad av...
Naturreservat i Västerbottens län Naturreservat i Västerbottens län 2 km Länsstyrelsens sida om Västerbottens naturreservat och annan skyddad natur som Natura...
Länsstyrelsen Västerbotten Länsstyrelsen Västerbotten 2 km Obs! Tänk på att alla inlägg, kommentarer och privata meddelanden som du skickar till...
Reviews
Slarviga ledningscentralen...
12 minuter för att komma fram till centralväxel = skitdåligt.
Suverän service vid förnyelse av pass!
Jävla lögnaktiga svin o kriminella kräk som ljuger om allt, vittnar falskt, misshandlar, förstör bevis, undanhåller sanning för åklagare o domare.
Helt värdelösa
Bra polis station i Umeå
Översatt av Google Äg mig kontant Original Own me cash
Comment on this business

to add Polisen Umeå map to your website;