facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polisen Västervik

Polisen Västervik

About

Polisen i Västerviks officiella sida på Facebook. Denna sida kan inte användas för larm eller anmälningar. Vid akuta situationer ring alltid 112. För tips till Polisen ring 114 14. Mer information finns på www.polisen.se

Story

Polisen i Västervik ansvarar för den här sidan och vi finns här för att ge brottsförebyggande information och berätta om Polisens arbete.
Du kan anmäla stöld och förlust här: http://www.polisen.se/sv/Utsatt-for-brott/Gor-en-anmalan/Anmalan-via-Internet/ . Inlägg och kommentarer kan inte användas för larm, anmälningar eller tips till Polisen.

Polisen arbetar dygnet runt, men på denna sida finns vi tillgängliga för inlägg och frågor vardagar under kontorstid. Vill du komma i kontakt med Polisen ring oss på 114 14. Vid akuta ärenden ring 112.
Mer information om Polisen finns på www.polisen.se.

Vi uppmuntrar kommentarer och aktivitet här på vår Facebook-sida. Vi kommer inte att svara på enskilda ärenden eller andra frågor som rör enskilda personer. Vi förbehåller oss rätten att censurera eller radera material som skrivs av dig eller någon annan som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler (www.facebook.com/terms.php?ref=pf), anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne. Detta innebär även att inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton.
Polisen länkar i första hand till myndigheter och organisationer som polisen har ett direkt samarbete med. Vi tillåter inte heller att andra länkar till privata sidor, youtube-klipp eller andra tjänster än myndigheter och organisationer som polisen har ett direkt samarbete med.



"Du kan nå polisen dygnet runt. Ring 112 vid pågående brott och akut fara. Använd polisens webbplats för att anmäla brott, lämna tips, boka tid för att ansöka om pass, begära registerutdrag eller för att se vad som händer lokalt."
Address: Breviksvägen 35, 593 34 Västervik
Phone: 11414
City: Västervik
Zip Code: 593 34


Similar places near
Räddningstjänsten Västerviks kommun Räddningstjänsten Västerviks kommun 2 km Räddningstjänsten är den kommunala verksamhet som har ansvaret för samordningen av ko...
Reviews
Bokade ett rum för natten men blev utkastad vid halv 7 på morgonen, frukost ingick tydligen inte heller. Därav bara en stjärna på det här "lyxhotellet".
Den gången vi var där så fick vi snabb service , trevlig personal,
Snabba & trevliga hjälpsamma nu va detta att göra pass men dom brukar vara trevliga om man är det själv.
Fixade pass då det inte fanns tider i Linköping! Snabbt och enkelt! Mycket trevligt bemötande!
Trevlig personal snabb handlägning
Snabb service. Bra servicepersonal i reception.
Service vid hämtning av pass
Pass , snabbt och bra.
Polisen är polisen
Lättillgänglig polishus
Comment on this business

to add Polisen Västervik map to your website;