facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Poolbyggarna i Järfälla

"Vi på Poolbyggarna AB tror att du som kund uppskattar raka svar, tydlig information, och stödet att hitta och identifiera moment som kan "falla" mellan stolarna. Vår gemensamma erfarenhet, nu över 40 år ger vi helt fritt. Ett poolköp har alltid fördelar och ibland även nackdelar. Men genom att belysa, prata och engagera innan man sätter spaden i marken, så tror vi att er upplevelse att köpa pool från oss kommer att matcha era förväntningar.Och den dag du köper din pool ska du inte enbart låta dig förföras av glittrande vatten och oljade trädäck. Vid det tillfället är det valet av sådant du normalt inte ser, exempelvis pumpar, sandfilter, överdrag och stommar som avgör om du ska få njuta av din pool så länge du önskar. Välkommen till oss!"
Address: Mätarvägen 5 , Kungsängen 196 37, AB, SE
Phone: +46 8 581 666 33
City: Kungsängen
Zip Code: 196 37



related searches: Folkpool Kungsängen, Hydropool, Hydropool värmepump, Återfyllnad Thermopool
Reviews
Fantastisk service! Vi har haft vår pool samt spabad i 6år nu och denna sommar har vi haft endel problem med bla luft i systemet, pump som strular handhavande fel och lite annat. Pelle åker själv ut och hjälper till med detta och förklarar. Världsklass!
Så professionella, hjälpsamma och framför allt jättetrevliga
Tack för ert grymma engagemang! Har under en lång tid försökt få ordning på mitt vatten i min pool. När jag besökte butiken fick jag en kemilektion och förslag på lösningar för att komma tillrätta med mitt problem. grumligt vatten Idag är vattnet kristallklart! /Peter
Rätt ställe om man vill ha pool eller bubbelpool
Mycket trevlig och kompetent personal
Bra utbud och service
Ok utbud. Ok priser.
Kunnig personal
Comment on this business

to add Poolbyggarna i Järfälla map to your website;