facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PoolUppsala

PoolUppsala

About

PoolUppsala är ett lokalt företag som säljer Spabad, Swimspa, Pooler och Bastu. Vi jobbar med stora välkända leverantörer med hög kvalitet på sina produkter. Hög kvalitet och bra service är vårt motto.

Story

Med över 16 års erfarenhet av branschen har vi mycket att erbjuda dig som kund.

Vi har ett stort produktutbud och lagerhåller såväl spabad som reservdelar. Vi har idag två renodlade Hydropoolbutiker i Stockholm, Hydropool Haninge och Hydropool Arninge, Täby. Vi levererar självklart spabad i hela Sverige!

Vi arbetar enbart med spabad till skillnad från många av våra konkurrenter. Vi har med åren byggt upp ett eget serviceteam som är direkt anställda av oss på Hydropool Sverige, allt för att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga service!

Det är Hydropool Inc. i Kanada är tillverkaren av våra spabad som idag säljs över hela världen. Fördelarna med att ha tillverkningen i Kanada till skillnad mot nästa samtliga av våra konkurrenter på den svenska marknaden där baden tillverkas i Kina är ganska tydliga. Med kanadatillverkade bad är baden utrustade för att tåla samma klimat och årstider som vi har här i Sverige. Självklart är det också en kvalitetsstämpel, tex. så har vi världens enda självrenande spabad inom vår Self-Cleaning serie. Läs mer om Self-Cleaning här.

Varför ska du köpa ditt spabad hos oss på Hydropool? Det är är för att Hydropool överträffar konkurrenterna med såväl världsledande teknologi inom självrening som med design och komfort. Det finns inget annat spabad på marknaden med självgående bottenrening. Våra spabad klarar fler användare än bad i samma storlek från andra tillverkare. Varje modell är designad med fokus på komfort och bekvämlighet och de flesta modeller kommer med mjuka nack- och huvudkuddar.

Hydropools spabad är utformade för att alla användare ska kunna samtala med varandra ansikte mot ansikte. Sätena är utformade så man sitter i en halvliggande ställning i badet. Detta för att förhindra att man glider av dem. Spabaden har antingen breda stegplattor eller platta områden att placera fötterna på vid änden av varje säte, vilket gör det säkert att stiga i och ur badet.

Address: Bolandsgatan 9, 75323 Uppsala
Phone: 0708698009
City: Uppsala
Zip Code: 75323



related searches: Pooluppsala spabad, Fyrishov
Similar places near
Glow by Johanna Glow by Johanna 4 km Den bästa man kan gå till alltid glad och trevlig. Och en lugn miljö så.man kan slapp...
Uppsala style Uppsala style 6 km Min son och hans familj bor i närheten av centrum och det är ljust och fint och många...
Reviews
Svarar inte på mail alls. Ger inte direkt förtroende
Översatt av Google 5Nismo v687 Original 5Nismo v687
Comment on this business

to add PoolUppsala map to your website;