facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pop Up Second Hand Höganäs Outlet

About

Pop up Second hand vid Höganäs Outlet. Besök oss på lördagar i oktober och november 10-14.
Vi står för kvalité. Saker som du själv skulle vilja fynda.

Address: Gärdesgatan 7, 26339 Höganäs
Phone: 0704384410
es.nellahxo@tneve
City: Höganäs
Zip Code: 26339


Similar places near
Finloppis Finloppis 676 meter Finloppis
Reviews
Saknar själen hos äldsta Loppan-affären. Den därefter var också trevlig o inspirerande. Oj så besviken jag blev över det här nya stället!
Det blir allt värre.. vansinnigt dyrt och ett allt magrare utbud. Dock börjar personalen bli bättre och är riktigt trevliga dom allra flesta
Nya lokalen är väldigt fräsch och ordning på saker. Man hittar lätt vad allt är som man vill ha! Vet man inte vad sakerna finnns så hjälper det alltid att hitta till det om man frågar. Personalen har alltid varit trevlig när jag ska handlat där och även när den låg på gamla stället. För jag har varit trevlig mot personalen. Tycker om loppan och det har alltid bra pris på sakerna det har :
Ofräsch o oordning i lokalen fast att den är större nonchalant personal en charmkurs i bemötande o positivitet rekommenderas speciellt till kassapersonalen viktigt att kunna förstå vad som sägs o ett litet leende
Här är det minsann ordning på prylarna och hyllorna. Luftigt och bekvämt att sondera loppisterrängen. Och detta är loppis med både bra grejer och priser. Det är billigt, så inte kan man gå därifrån utan ett eller flera fynd. En massa böcker som står välsorterade efter ämne och författare; toppen! Lätt att hitta bland kläder och allt annat. Besöker ofta Loppan och ser alltid fram emot nästa besök! Trevlig personal dessutom som hellre tar för lite betalt än för mycket, något de tjänar på i längden.
Det är alltid lika kul att strosa omkring i butiken och kolla in olika saker. I bland hittar jag något som jag tycker är kul. Mvh Per.
Mycket välsorterad och trevlig loppis som vi under många år har besökt många gånger varje sommar och även andra delar av året. De gamla lokalerna var ju otroligt charmiga och en stor del av upplevelsen, men de nya är funktionella och handikappanpassade och funkar mycket bra. En av Höganäs pärlor som ni inte får missa!
Loppan var min favoritloppis förut men på senaste tiden är det mest skräp till helt sanslösa priser. En omärkt liten vas för 750 spänn och en urblekt massproducerad Carl Larssonaffisch man kan hitta var som helst för en 20 kostade 1500. Trodde att någon skämtade med mig.
Mycket av allt att hitta.
rätt bra , visa saker är lagad köpte en stor glas tallrik som är målad med en touch penna, ledsen bra priser
Comment on this business

to add Pop Up Second Hand Höganäs Outlet map to your website;