facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for POPSKOLAN

POPSKOLAN

About

Den moderna musikskolan i Åkersberga där alla ska känna att de är "Good Enough!"

Story

Popskolan är en auktoriserad musikskola som erbjuder musikundervisning på fritiden i Åkersberga, Österåkers kommun. En modern musikskola utöver det vanliga, som utgår från elevens egna musikintresse och förutsättningar. Och som det ska vara kul att gå till.

Popskolan är en modern musikskola som formas av aktiva proffsmusiker och ett tydligt alternativ till den kommunala musikskolan. Hos oss arbetar några av Sveriges mest framgångsrika musiker, producenter och låtskrivare som musiklärare. Vi vill att våra elever ska lära sig höra musik och kunna omsätta den i eget musicerande. Lita på sin egna förmåga, att våga skapa och hitta sitt egna personliga uttryck. Popskolan ska vara kul och inspirerande att gå till.

Alla som går i grundskola eller gymnasium och är folkbokförda i Österåker erbjuds subventionerade kurser. Hos oss kan man spela gitarr, bas, trummor, piano/synth, munspel, trumpet, saxofon, klarinett, fiol, cello och sjunga. Vi har också kurser i musikproduktion & studioteknik, discjockey, barnkör och självklart kan man spela i pop- & rockband m.m. Hösten 2014 börjar arbetet med vår popmusikal S.C.O.P.

Våra lokaler är rikligt utrustade och inrymmer både replokaler, studios och scener. Man behöver inte ha med sig egna instrument till Popskolan.

Sedan hösten 2012 finns också Pop-Alongkören för vuxna som gillar att sjunga pop, soul, rock, disco, gospel och ballader. Kören har idag nästan 100 medlemmar och man behöver inte ha någon körvana sen tidigare eller kunna läsa noter. Glädje och gemenskap utmynnar i fantastisk musik.

Vi bedriver också musikundervisning på entreprenad åt grundskolor och gymnasieskolor.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan och följ oss gärna på Facebook. Ni är alltid välkommen att besöka oss och har ni frågor så tveka inte att höra av er.

Address: Luffarbacken 3, 184 39 Åkersberga
Phone: 0841079500
City: Åkersberga
Zip Code: 184 39


Similar places near
Söraskolan Söraskolan 153 meter Fin både ute- och innemiljö. Bra lärare.
Söraskolan Söraskolan 178 meter This school sucks I'm a student
Vetenskapliga Skolan Vetenskapliga Skolan 638 meter ”Ett barn har 100 språk men berövas 99” - Loris Malaguzzi
Livat Artistskola Livat Artistskola 689 meter Helt imponerad av Livat Artistskola/Linda och alla tjerjerna
Österåkers musikskola Österåkers musikskola 817 meter Översatt av Google En plats att lära sig musik för livet... Original A place to lear...
Österåkers Trafikskola Österåkers Trafikskola 1 km Tog mitt mopedkort här och nu även bilkörkortet på första försöket. Bra körskola som ...
Fredsborg Högstadium Fredsborg Högstadium 2 km Jag har inte varit i denna skolan ännu, eftersom skolan börjar på den 23:e augusti. J...
Tvåändsstickning Tvåändsstickning 2 km För helgkurser i tvåändsstickning, besök www.stickkurs.se för garn se www.zgarn.se...
Tråsätraskolan Tråsätraskolan 2 km Väldigt trevlig vaktmästare och trevliga elever att prata med
Reviews
Bästa musikskolan i världen! Rickard och Linda gör ett fantastiskt jobb, Lärarna är grymma och pop-it festivalen är definitivt terminens höjdpunkt. Så glad att ha hittat hit, för mina barns skull men också min egen.
Musikskola i TOPPklass!! Superfina lokaler, bra lärare o härlig stämning .
Fantastiskt, Rickard och Linda är underbara!
Mycket bra service!
Alltid bäst.
Comment on this business

to add POPSKOLAN map to your website;