facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Popup Padel

Popup Padel

About

I juni 2018 öppnar Kungsängens första padeltennishall med fyra padelbanor av högsta klass.Alla banor är handikappanpassade. Häng med på vår resa!



"Padelhall med två utebanor, fyra innebanor + en singelbana - alla av högsta kvalitet. Vi är hallen för hela familjen och har något för alla: padelträning, tävlingar, tjejpadel, juniorpadel, seriespel och mycket mer. 380 kvm gym med fria vikter, konditionsmaskiner, turfmatta, gruppträning, PT.Varmt välkommen!"
Address: Energivägen 2, 19637 Kungsängen, Sweden
City: Kungsängen
Zip Code: 19637


Similar places near
Popup Padel Popup Padel 162 meter Personalen och lokalen är 5/5 för att vara popup. Känner dock att ni bör investera li...
Bio Ekhammar Bio Ekhammar 3 km skolan är tråkig
Svanlund Equestrian Aspvik Svanlund Equestrian Aspvik 4 km Jättebra stall, värt varenda krona, fint och väl omhändertaget, bra hagar, bra person...
Reviews
Personalen och lokalen är 5/5 för att vara popup. Känner dock att ni bör investera lite i era omklädningsrum samt duschar. Inte fräscht och tyvärr drar ner betyget.
Bra och fräsch hall +rent +bra banor +bra med utrymme mellan banorna + stor gratis parkering - lite lågt i tak Finns två riktigt trevliga utomhus banor
Skön atmosfär. Men lite lågt i tak så man får öva på andra slag eller mer precisa lobbar.
Grym anläggning. Bra med möjlighet till att spela både inomhus och utomhus. Perfekt med gym-möjligheter.
Annars bra, men för lågt tak för att kunna njuta till 100%. Nu har dom sänkt priset, men det var troligen efter att det öppnades en annan padelhall i närheten. Med barnen är det bra, då det är lite billigare och dom har ett fint gym.
Underbar stämningen och familjär miljö. Helt fantastiskt vad dom har lyckats med med tanke på att det ligger i en lokal som inte var anpassad för padeltennis när den byggdes. Det finns nybyggda dedikerade padelhallar som inte kommer i närheten.
Dålig Gym. Saknas flera och viktiga maskiner. Maskiner går sönder de fixar ej. Jag rekommenderar ej. Jag är inte nöjd alls efter 1 månad gym. Jag ångrar mig efter en månad.
Så trevlig och familjär hall. Speciellt för tjejer. Ett starkt tips är deras fina utomhusbanor!
Trevligt ställe med fina banor. Numera oxå möjlighet till träning i gym. Gymet börjar bli välsorterad. Enklare försäljning även vid obemannad reception.
Nära å bra. Norton är grymt trevlig både i hallen och bakom disken.
Comment on this business

to add Popup Padel map to your website;