facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PORT73

About

PORT 73 är handelsplatsen i Haninge - nära shopping för alla smarta kunder i Haninge, Tyresö, Skogås, Trångsund, Nynäshamn och resten av Södertörn.

Story

Hos oss i PORT 73 i Haninge hittar du presenter till festen, verktyg till hemma-fixaren, en inredningsdetalj du saknat, middagsmaten eller gummistövlar till barnen. Här ryms apotek, mat, mode, fritid, hus och hem under ett tak. Fri parkering och öppet vardagar 10-20, lör-sön 10-18.

Välkommen till våra pigga och praktiska butiker:
Apoteket Hjärtat, Arken Zoo, Babyproffsen, Big Box (Popupstore), Blomsterlandet, Cervera, Cafe ChillIn, Coop Forum, Deichmann, Dressmann, Eva B:s Blommor, Hair and Cosmetic, Hälsa för Alla, In & Finn, Intersport, Jula, KappAhl, Kicks, Klackenbergs Böcker & Papper, Lager 157, Lindex, Micke's Fisk, Mimi Nails, Nancy´s Fresh Food, Nordic Wellness, Picard, Skopunkten, SmartEyes, Sportson, T:s Äventyr Lek o Paket, Tele2, Willy:s och Seqret, Gymhallen och Magic Hands.

Ät på någon av alla våra härliga restauranger:
Al Forno, Big Boy Burger, Chill In, ChopChop Asian Express, Micke's Fisk, Nancy's Fresh Food och Sushiporten.

Address: Nynäsvägen 21, 136 47 Handen
City: Handen
Zip Code: 136 47



related searches:
Similar places near
McDonald's Haninge Centrum McDonald's Haninge Centrum 1 km Fullt med folk och snabb service. Varm burgare. Fett stressad personal som ändå bemöt...
Reviews
Informationstavlorna helt galna. Man kan inte ha samma skylt åt båda håll - då går man på fel håll.
Ett helt okej shopping center med många bra butiker. Men deras DOLLARSTORE är under all kritik. Otrevlig personal och dom står inte för den prissättningen dom själva satt. Samt att man hittar på när man väl kommer till kassan ett annat pris än vad som rabatten säger
Ett bra köpcentrum, speciellt för den med bil. Det finns lite blandade affärer: ett par mataffärer, gym, några restauranger, gym och Jula . Ett par trevliga caféer och restauranger. Bra med fri elbilsladdning, men det är svårt att få plats.
Coop bygger om , alldeles för mycket oväsen,fick hålla för öronen. Det var som att vara på bygget. Och så var retur avd. Stängd pga. Av bygget. Klart minus , fick gå till Willys retur och dom hade en retur maskin igång ,den andra var trasig. Därför fick det bli Willys att handla i istället för Coop.
Trevligt och mysigt köpcentrum som är något mindre men där finns det mesta man behöver, bland annat två större mataffärer.
Luftigt shop Center med bra utbud trevliga serveringar gått om p platser skulle behövas fler ladd möjligheter för el fordon kommer nog allt bli än så mycket bättre när renoveringen är på plats
Förortscentrum med två stora livsmedelskedjor samt klädbutiker, sportbutiker och restauranger. Ett centrum för ditt dagliga inköp.
Många affärer och restauranger, spel och tobak. M.m. jättetrevligt ställe med bra priser och trevlig, kunnig personal.
Det är fel att påstå att det har "mysfaktor" men, Port - 73 har ett just utbud av butiker, jag är där av och till ffa på grund av Jula
Många olika affärer så mycket att titta/välja mellan!
Comment on this business

to add PORT73 map to your website;