facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Porten

Address: Olof Palmes gata 1 , Kalmar 392 32, H, SE
Phone: +46 73 233 11 20
City: Kalmar
Zip Code: 392 32


Opening Hours

Monday: 07:30-16:00
Tuesday: 07:30-16:00
Wednesday: 07:30-16:00
Thursday: 07:30-16:00
Friday: 07:30-16:00


related searches: Porten definition, Porten restaurant, Porten name, Porten Bedeutung, Porten fernblick, Porten hotel fernblick, Porten Zylinder, Porten Höchenschwand
Reviews
Fantastiskt god vegetarisk mat till ett rimligt pris. Trevlig personal med god kunskap om de rätter som serverades och väldigt mysiga lokaler. Mycket trevligt och jag rekommenderar verkligen detta stället till alla!
Otroligt gott vegetarisk buffé á 125 kr och snygg inredning i lokalen. Rekommenderas starkt!
Underbart ställe - ett måste att testa, härlig personal och riktigt god mat.
Supergott och fräscht! Fin lokal och hjälpsam personal
Fantastiskt vegetarisk buffé med spännande smaker. I mitt tycke, det bästa som finns i Kalmar! Merparten är kalla rätter men de har oftast någon god soppa och några varma rätter. Får även att beställa mat har själv endast testat buffén. Finns möjlighet att äta utomhus när vädret tillåter. Är man flera stycken är det bäst att boka bord om man ville äta inomhus då dessa går åt snabbt speciellt mellan 12:00-12:45.
Jag är inte vegitarian men jag vart glatt överaskad. Mysigt ställe och mycket god vegitarisk buffé som var prisvärd. Toaletterna var bra. Det ända minus var att personalen kan jobba lite med sin service. Inte särskiljt sociala eller vällkomnande.
Mycket god och välkryddad vegetarisk buffé. Alla rätter är fräscha och man får mycket smak för pengarna. Mycket fin lokal som tidigare varit en teater. Trevlig och kunnig personal.
Helt underbart ställe! Fattar att jag inte hittat hit tidigare. Defenitivt inte sista gången jag äter här, rekommenderas varmt om du gillar vegetariskt eller vill testa på! Gott kaffe också!
Vilken otrolig tur vi hade när vi snubblade på det här stället. Ett måste ifall man är i Kalmar, eller kanske till och med i Småland?! Tummar upp för mat, fika och framförallt det varma bemötandet.
Riktigt bra vegetarisk mat. Var där för en vecka sedan, maten skiljde sig en del, idag . Fräscht, nyttigt och smakrikt.
Comment on this business

to add Porten map to your website;