facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Porten - Kök & Bar

Porten - Kök & Bar

About

Frukost kl 06.30-10.00

Lunch må -fre 10.30-15 A la Carte
Lö - Sö lunch A la Carte
Fika
Catering

ENDAST HEMLAGAD MAT



"Hemlagad mat, a la carte, fika, catering"
Address: Tierpsrondellen 10, 815 35 Tierp
Phone: 0707755402
City: Tierp
Zip Code: 815 35



related searches:
Similar places near
Stekpannan Kök & Bar Stekpannan Kök & Bar 172 meter Bra och smaskig mat, lätt att reservera plats, seciall pris för pensionärer Parkerin...
Centrale Restaurang Centrale Restaurang 209 meter Goda pizzor och pizzasalladen är över förväntan. Bra bemötande. Vi kände oss väldigt ...
Svanbygrillen Svanbygrillen 570 meter Wow. Bästa burgaren på länge och trevligaste personalen. Ät där!
Reviews
Bra service MEN tog deras egna hamburgare och kocken måste ha tappat smaklökarna... Översaltat så det brände i munnen. Egen Bearnaisesås får väl plus för försöket men samma här, överdosering så av dragon och salt så ända in i ... En minimal sallad med trött sallat gör nog ingen glad. Men pommes var goda...
Såg ett urklipp om hur goda köttbullar de serverar. Så beställde en portion. Köttbullarna är goda, men tre stycken, storlek lite större är inte ok. Moset, har aldrig smakat något värre!!! Vattnig röra med små bitar av potatis, smaklös. Priset 145:- skamligt!
Fantastiskt god mat på vägen. Trevlig personal och riktigt god mat till bra pris dessutom. Vi stannar gärna och äter hos er snart igen!
Det var den snålaste räksalladen jag ätit! Ett ägg, lite isbergssallad och några tomatskivor med lite räkor. Brödet till salladen: tekaka m vitlök! Hur kan man ta 95kr det var ett skämt! Jag och mitt sällskap klagade på plats, personalen verkar vara van att få klagomål från kunder. Trist
Väldigt hög kvalitet på maten för att vara vägkrog. Allt verkar hemlagat med kärlek. Otroligt prisvärt ställe vid lunch, då barn under 4 år dessutom äter gratis. Gott kaffe och sympatiskt och tillmötesgående service.
Värsta stället vi har ätit på. Hela familjen åt 4 olika rätter, samtliga var ett misslyckande. Lyckades inte ens med ett stekt ägg till den hemska pyttten. Kebbaben smakade som fotsula, Kycklingpastan simmade i smör och pannkakorna var hårda, sega och torra.
Fiskburgaren var extremt torr och tunn och hade rullat ihop sig pga den hårda paneringen. Vissa bitar gick inte att tugga. Har aldrig varit med om att äta seg fisk förut. Hamburgaren fick han kämpa sig igenom med kniven. Så otroligt seg. Måste ha varit gamla och legat länge på värme. Kanske fick vi två dåliga exemplar. Vi var på kort genomresa, och vi hade vår lilla flicka med oss som var väldigt ledsen. Så vi ville inte bråka. Personalen var väldigt trevliga. Så en extra stjärna till er. Men kolla gärna maten innan ni skickar ut den.
Som vägkrog är det här ett helt ok ställe om än lite åt det dyraste laget för vad man får priset 300kr för två pastor med dryck Som ren restaurang når dom inte mer än 2 stjärnor. Trevlig personal, ganska lungt ställe men toaletterna kunde varit renare.
Vi stannade till den 12/10. Beställde Fish and chips. Men gick inte att skära i fisken och färgen gick lite i grönt. Vi fick byta till hamnburgare som ändå är ett säkert kort. Men även detta gick inte att äta. Det som skulle se ut som kött var helt vidrigt. osten låg som en vit plastbit på vad som skulle vara kött. Brödet var så dränkt i fett att det såg ut som deg.
På väg hem från en vecka i Kroatien njöt vi av vällagad och smakrik svensk husmans- kost. Trevligt bemötande från ägaren och hennes personal. Våra barnbarn blev bjudna på pannkaka med sylt och glass till efterrätt. Hit återvänder vi gärna!
Comment on this business

to add Porten - Kök & Bar map to your website;