facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for positiv Utveckling och Bildning

About

Coaching, Arbetsplatsutveckling, Pedagogisk kunskap och Erfarenhet av att i processform inspirera till förändringar.

Story

positiv Utveckling och Bildning arbetar med Företagsutveckling med Coaching för små företagare. Och det ger resultat omedelbart - under förutsättning att man gör det på riktigt.
Insats
16 000 kr ex moms
40 timmar fördelade på 10 tillfällen över ett valfritt antal månader
varav hälften är eget arbete.
Engagemang och ansvar för det egna företaget och Ditt välmående.

VISION Arbetet med att ta fram en ny eller att revidera en befintlig vision är viktigt. Det kan behövas en utdragen process för att ge ett relevant resultat. Det är nödvändigt att ta visionen från att vara en hyllvärmare till att bli ett användbart verktyg för att göra företaget lönsamt.
MÅLEN tydliggör HUR visionen ska nås. Med konkreta, mätbara, tidsbestämda och realistiska mål blir stegen tydliga och roliga att arbeta mot.
AFFÄRSIDÈN är grunden för att göra vinst och beskriver ditt företags verksamhet, inriktning och affärsmetoder.
STRUKTURen behövs för att göra en realistiskt fördelning av arbetstid och fritid och välj metoder/ ”verktyg” för att fördela tid och resurser.
STRATEGIn - Våga tjäna pengar Den samlade kraften i vision, affärsidé säkerställer att du kan nå och följa upp målen. När du förstår att det är din kraft att påverka som är skillnaden mellan att vara framgångsrik eller pank skapar det förändringar som ger resultat!!!!
HANDLINGSPLANen styr konkret upp vad som behöver prioriteras på kort sikt. Det är det instrument som hjälper till att hålla styrfart och visar vägen fram till försörjning.
VARUMÄRKET - Ansiktet utåt Grunden för Ditt företags varumärke finns i helheten där alla detaljer och delar hänger samman och är de värden som din omgivning förknippar med ditt företag - Ditt ansikte utåt.
Processarbetet lägger grunden för marknadsföring, våga ta betalt,
kundnyttan och att jobba smartare. Boka nu!


Jag erbjuder också Coahingpaket under 12 månader. Vi träffas vid personliga möten eller via Skype, du och jag en gång i månaden ( totalt 10 träffar) ca 60 minuter per tillfälle. Under hela coachingstiden finns jag tillgänglig för dig via Skype, telefon och e-brev.

Ett helt års Coaching kostar 10 500 kr exkl moms.

En önskad förändring i ditt företagande, arbets- och privatliv tar sin utgångspunkt i att hitta fram till VAD du vill. Jag ställer frågor som gör att du konfronteras med dina egna sanningar. Ditt mål och vägen fram till målet kommer att utkristalliseras. Dina resurser och eventuella hinder och begränsningar kommer att synliggöras.

Vi blickar framåt, arbetar lösningsfokuserat med upplevelser som leder till konkret handling. Med Coaching är allt möjligt – när målet är tydligt! Mellan träffarna får du uppgifter att göra eller saker att fundera över som anknyter till ditt mål.
Vi börjar med att vi träffas och går igenom förutsättningarna för just dig och jag berättar hur vi kommer att arbeta. Detta möte är kostnadsfritt eftersom det är viktigt att vi tillsammans ser hur och om vi går vidare. Detta möte kan även genomföras på Skype. Det måste kännas rätt för oss båda eftersom vi kommer att samarbeta under lång tid. Ring mig och boka in ditt första möte. Telefon 0705-74 53 63. Har du några frågor så besvarar jag dem gärna. Ring eller mejla till [email protected]. Det är dina val och beslut som avgör fortsättningen.
Som din Coach ansvarar jag för att processen ger resultat.

Petra Rydgren
Internationellt certifierad Coach, Kvalitetssäkrad nivå 1 av EMCC

Address: Raskens Väg 16, 37294 Listerby
Phone: 0705-74 53 63
City: Listerby
Zip Code: 37294


Similar places near
Yrvädrets Förskola Yrvädrets Förskola 2 km En liten förskola med två avdelningar där är barnet i centrum. Vårt mål är att lägga...
Comment on this business

to add positiv Utveckling och Bildning map to your website;