facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Powerclean Sverige AB

Powerclean Sverige AB

Story

Vi är ett högteknologiskt företag som arbetar miljömedvetet för att lösa alla typer av avloppsproblem. Med vår metod spolas och rengörs avlagringar i avloppssystem med hjälp av högtryck, och rören blir helt rena. Vi arbetar med högtrycksaggregat som levererar steglöst från 200 till 400 bar. Vi spolar alltid enbart med rent vatten och använder inga kemikalier. Det är till oss du ska vända dig om du behöver hjälp med högtrycksspolning, fastighetsspolning, stamspolning eller slamsugning.

Address: Tegelvägen 7, 232 54 Åkarp
Phone: 040466565
City: Åkarp
Zip Code: 232 54



related searches: Www powerclean se
Similar places near
Åkarps Bilmek Åkarps Bilmek 66 meter Alltid utmärk service, och ett trevligt bemötande. Rekommenderar varmt
Reviews
Mycket professionella! Utför arbetet snabbt och städar upp efter sig. Kunniga och alltid vänliga. Tack för ännu en utomordentlig spolning!
Mycket snabb respons under jourtid! Mindre än en timme efter telefon samtalet så stod där en kille vid vår dörr. Billigt pris och trevlig personal!
Sjukt bra service både dagtid som jour. Rent o snyggt både i rör och i de utrymmen de utfört jobb i. Glad, nöjd o tacksam kund i Trbg.
Väldigt effektiva till en bra pris, kunnig personal som torkade upp efter sig och väldigt serviceminded. Rekommenderas verkligen!
Fantastisk service, killarna var på plats inom 1 timme. Dom svarade på frågor och gav råd om vad man kan tänka på i framtiden! Snabbt bra och väldigt prisvärt! Kommer använda dom framöver.
Kan inte vara mer nöjd. Kom inom 30 min och löste problemet snabbt och proffsigt!
Fantastisk service! Kom direkt när jag ringt om vårt problem, kan varmt rekommenderas =
Comment on this business

to add Powerclean Sverige AB map to your website;