facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prångens Camping

About

Vi är en liten camping som har öppet året runt.
På vinterhalvåret är det mindre bemannat. Vi öppnar för säsongen den 28:e april.

Address: Prången vägen 1, 52325 Ulricehamn
Phone: 4632110001
City: Ulricehamn
Zip Code: 52325


Reviews
Vi bodde där med husvagn tre nätter i början av maj 2023. Vackert beläget vid sjön. Badplatsen såg fin ut men det var utanför badsäsongen så den var inte städad ännu. Trevlig och hjälpsam personal. Rimliga priser även för elen. Lite slitna toaletter och duschar, renovering skulle behövas men de var fullt användbara.
Bra familj vänlig camping med världens trevligaste personal alltid med ett leende och tillmötes gående sätt
Trevligt men inget att rekommendera om du har tält och det regnar. Dåligt dränerade ängar som lätt samlar vatten.
I only went in to buy an ice cream, but the woman behind the counter, was so not present and completely ignoring my presence. And was totally bothered by the need to answer any questions. I did not buy anything.
Detta var obemannat när jag dkullr fråga om lite och det såg rörigt och otrivsamt ut
Läget kan man inte klaga på då det är 100 m till sjön. Sjön är barnvänlig och väldigt långgrund. Det stora minus är toalett och duschutrymmen som inte håller måttet. Behöver städas målas och ev en liten uppdatering. Alltid härligt med toaletter man kan kolla in under eller kasta in saker uppifrån. Dusch kostar 5 kr för 3.5 min och för tio kr får man hela 7 min ingen bonus min alls?
Tittande bara ser ut som det vore ok.
Fint läge på campingen, nära stan och fin låånggrund strand. Men, servicehusen är under all kritik. Smutsigt och snuskigt. Städas sällan, spindelnät och mögel ? i duschen, så synd på annars bra camping.
Stor och trevlig stuga. Något sliten. Dåligt med ljus på området under natten. Mycket bra att man kunde ha med sig hunden. Toaletter: Fräscha toaletter i servicehuset. Lämplig för hundar: Hunden fick vara med. Kostade lite extra. Campingen ligger nära en gångbana/ cykelväg med mycket grönområden för rastning.
Toaletterna städades inte en ända gång över helgen. De var så smutsiga att man bävade inför varje toalettbesök. Duscharna var ofräscha de också, man kände sig mer smutsig efter duschen än innan. Fick tvätta oss i sjön istället. Väldigt tråkigt för att inte kunna å på toaletten eller duscha gör hela upplevelsen väldigt dålig. Annars ligger campingen fint vid sjön med en jättefin badstrand. Långgrunt är bara förnamnet, men det är väldigt skönt när man har småbarn. Stugan var i gott skick, ren och fräsch och sköna sängar att sova i. Hade verkligen önskat en lekplats för småbarnen fanns två rutschkanor vid stranden som är så heta i solen att de inte går att använda. Butik med ok utbud. Det är så nära till Maxi, McDonalds och andra butiker vilket var skönt. 3-5 min med bil
Comment on this business

to add Prångens Camping map to your website;