facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prästryggens camping och bad

Prästryggens camping och bad

About

Varmt välkomna till en mysig liten camping vid sjön Väringen i Örebro län!

Address: Prästgatan 45, 718 31 Frövi
Phone: 0739929115
City: Frövi
Zip Code: 718 31


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Loppis Prästryggen Frövi 2023, Bakluckeloppis Frövi 2023, Gustavsvik Camping
Similar places near
Reviews
En härlig plats för oss som inte behöver pool Trevliga sanitetsrum, bra badplats med fin miljö vi återkommer gärna
En liten, mycket bra camping som ligger precis bredvid en sjö. Det gick inte att boka plats men vi var två husbilar och det var inga problem att få plats. Mycket prisvärt då det bara kostar 200 kr per natt.
Definitivt värt att åka hit en solig sommardag. Helt perfekt ställe för såväl enskilda sällskap som större familjer! Mycket yta med både sandstrand och en enorm gräsmatta. Hela området är fräscht och välskött. Finns även glasskiosk, fräscha omklädningsbås och toaletter. Har inte varit inne på campingen men vet att den är populär. Den ligger precis intill badplatsen. Parkeringsplatser finns det gott om och det ligger en busshållplats precis vid stora vägen. Hela prästryggen är superfint och sjön är alldeles lagom stor, så temperaturen i vattnet är ofta behaglig. -klart toppbetyg! Betyg:
Familjevänligt långgrund strand. Brygga och gott om plats. Kiosk och minigolf Dyraste glasskiosken i hela närke, kiosken är inte värd ett besök, däremot badstranden!
Liten familjär camping till bra pris! Älskar lugnet o hur trevliga alla är mot varandra. Mycket hjälpsam campingvärd! Tillämpar dock endast drop-in men stort plus att allt ingår i priset! Inga extra avgifter för dusch o tvätt eller liknande. Återkommer nästa sommar
Mycket otrevlig campingvärd som skulle mästra genom att vi minsann skulle placera husbilen enligt hans order, fast det inte fanns nån logik i hans order. Tom de som stod bredvid skakade bara på huvudet. Vi åkte därifrån och kommer aldrig tillbaka, vilket han säkert är jätteglad för. Vi hade varit där en gång tidigare och ville tillbaka, men det förstörde han galant. En stjärna är det lägsta och hade det funnits hade han fått minus. Läser nu om "Positiva Prästryggen" på deras hemsida...Ja, vad säger man...denna ideella kraft platsar nog egentligen inte i den föreningen med ett sådant namn, borde heta "Prästryggens besserwissers".
Kallt med blå himmel .Plogad is för långfärdsskridskor och mycket folk ute. Kul att se vinter på den fina sidan
Usch så dåligt bemötande från gubben som åkte permobil. Han hade inte koll på hur man brukar stå på en campingplats. Han tyckte vi skulle stå med vår dörr mot grannen som satt ute på sin plats. Inte att vi kunde få backa in på platsen för att få lite privat utsida. Vi förklarade hur vi menade men det var han inte villig att lyssna på. Han sa att passr det inte så får vi åka någon annanstans. Och det gjorde vi ju givetvis inte att rekommendera alls. Hade jag önskat så hade campingplatsen fått minus. Man tror inte att det är sant att man som campingvärd har ett sådant bemötande.
Badet är lit och de finns glass att köpa Hört att campingen är sämst men vem åker till Frövi för att stanna. Helt ärligt så får du skylla dig själv om du åker hit för den anledningen Prästryggens är en bad plats för barn familjen och inget annat Ta inte med hundar för dom är förbjudna där
Något trashigt, det finns många säsongsgäster som inte riktigt tar hand om sina platser, men annars finns det fin toa och bra badplats nära. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Prästryggens camping och bad map to your website;