facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Predikstolen

Address: 468 34 Vänersborg (commune)
City: Vänersborg
Zip Code: 468 34



related searches: Predikstolen vänersborg age, Predikstolen Halleberg, Predikstolen i Norge, Predikstolen kyrka, Preikestolen, Predikstolen Sverige, Trolltunga, Hunneberg
Similar places near
Gaddetorp Gaddetorp 2 km
Lars-Olofs Pianostämning Lars-Olofs Pianostämning 4 km "Stämmer pianon och flyglar. Utför enklare pianotekniker-arbeten."
Euro Shipping Zone Euro Shipping Zone 7 km Euro Shipping Zone is a newly established company specialized in shipping services fr...
Bergagården Bergagården 7 km Gick bara en av lederna men kommer absolut åka tillbaka. Verkar vara bra cykelleder o...
Björns Måleri AB Björns Måleri AB 7 km Vi har tjänster inom ny- och ombyggnadsmålning, fasad- och fönstermålning, tapetserin...
Stoneshop Stoneshop 7 km Ett bergsäkert kort för samlare av kristaller, stenar och fossiler. Vi köpte en megad...
Storegårdens Kuriosabod Storegårdens Kuriosabod 7 km En härlig upplevelse att leta i
Hermanson Hundhälsa Hermanson Hundhälsa 8 km Vi erbjuder rehabilitering och friskvård för hund.
Fria Sofias galleri Fria Sofias galleri 8 km Fria Sofias galleri kommer att öppna några veckor efter julhelgerna och här på sidan ...
Vänersborgs Baptistförsamling Vänersborgs Baptistförsamling 8 km Ett välsignat bemötande och trevlig samvaro
Filadelfiaförsamlingen Filadelfiaförsamlingen 8 km Trygg & aksepterande plats med välkomnande glada fördomsfria människor med stora...
Riksbyggens Brf-Ängsvallen Riksbyggens Brf-Ängsvallen 8 km Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängsvallen
Kalasboden Kalasboden 8 km Finns ingenting som slår kalasboden! Värt varenda öre och man får verkligen riktigt F...
Tece Musik Tece Musik 8 km
Reviews
Parkera vid "Halleberg forest parking" i slutet på vägen på berget. Härifrån når du flera turer på toppen, gott om plats att parkera på! Trevlig strövområde med mycket intressanta lavar bland annat, en tur till Predikstolen var mitt mål. Dryga 3,5 km tur och retur, tydliga anvisningar om stigval, det är bitvis lite svårare terräng och mycket gott om hala stenar. Mindre lämpligt om man har svårt med balansen. Underbar utsikt vid Predikstolen, stenen i sig själv kanske inte lika spännande, inga skydd så passa er för kanten, en bra ner till botten!
Vacker promenad i snön dock svårt att följa leden vissa delar, även svårt att hitta exakt plats för Predrikstolen i snön men otroligt vackert. Rekommenderar ordentliga och vattentäta skor, ganska tuff terräng delvis.
Väl värt att promenera 3.2 km tur och retur
Blöt väg dit. Ingen bra väg att gå om man är i "obalans". Lite svårt att veta när vi var framme.
Fantastiskt vackert, väl värt mödan att ta sig dit.
Fantastisk plats vid den nordligaste spetsen av halleberg. Lite blåsigt och lätt regn när jag besökte platsen, så gick inte hela vägen ut till kanten. Den östra stigen hit är helt klart den enklaste av de två vägarna. En smalare stig som är planare och inte har lika mycket ojämn terräng som den västra leden. Den västra tycker jag är lite finare, genom tät skog. Den östra fungerar att gå med "vanliga" skor medans om man tar den västra rekommenderas grövre skor eller kängor. Speciellt om det är blött.
Fantastisk naturupplevelse men lite besviken på utsiktsplatsen. Vandringen var häftig med blandat underlag. Skyltningen kunde varit bättre och med sittplatser. Hade inte varit fel med en soptunna vid parkeringen.
En häftig plats med fin utsikt. Vandringen dit är vacker men lite besvärlig med backar och rötter men fint ordnade spångar över lera och vatten.
Härliga kuperade stigar i vacker natur som leder ända fram till Vänerns kant. Mycket fin plats att stanna till på och njuta av sjöutsikt.
Fenomenal utsikt efter en rejäl vandring på 2 timmar. Rekommenderas att spendera en del tid väl framme och låta den fantastiska platsen sjunka in.
Comment on this business

to add Predikstolen map to your website;