facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Preem

Preem
Address: ULVARYDSVÄGEN 1A, 285 35 Markaryd
Phone: +46433527515
City: Markaryd
Zip Code: 285 35



related searches: Preem Cyberpunk, Preem meaning, Preem Stock price, Preem Sweden, Preem AB, Preem petroleum, Preem oil major, Preem SAF
Similar places near
Preem Markaryd Preem Markaryd 594 meter Helt ok mack med ganska bra utbud. Rasta ligger i samma byggnad och serverar både fru...
OKQ8 OKQ8 15 km Tvätten sönder denna dagen.
Shell 7-Eleven Luhrpasset Shell 7-Eleven Luhrpasset 15 km Otrevlig nattpersonal borde ses över, annars riktigt bra på dagtid!!
Reviews
Gamla frallor till fullt pris är inte ok .... Ostädade toaletter 26 december och toaletter är städade den 22 december .
Kommer sluta tanka mina lastbilar där vilket är anseenliga summor och sätta min fot på stälket met. Illa skött mack och personal som är dnorkiganär man påtalar det olämpliga i att de ändrar öppettider på midsommardagen utan att skylta i butiksentren och utan att informera på hemsidan!!! Fly förbannad! Man kan helt enkelt inte lita på preem markaryd!
Bra dusch, liten lastbilspark men betal. Så d sållar bort bra. Små portioner på restaurangen men trevlig personal både mack o restaurang.
Bästa macken, genuin personal som mer än gärna hjälper till, bra utbud och tar väl hand om nya kunder såväl som stammisar! Finns mat, kaffe, mjukglass, leksaker, bilsaker och mycket mer
Väldigt nonchalant attityd från vissa av de anställda. När man kommer vid 07.30 tiden så förväntar man sig att frallorna ska vara färska, men det får man undersöka själv för svaret jag fick var ”jag vet inte”. Men särskiljer ni inte gårdagens frallor med de nybakade? ”Det är inte jag som gjort dem” Så fullpris på en seg och mjuk fralla tycker de är ok. Har köpt min sista där iaf.
Vi kan inte med ord uttrycka vår irritation och besvikelse över det sätt på vilket vi blev behandlade på lördagsmorgonen. Vi hade 2 dagar tidigare bokat ett släp och beställt saker som skulle hämtas 15 mil hemifrån. Vi steg upp tidigt och drog i väg till macken i Markaryd för att konstatera att det inte fanns något släp att hyra fast vi 2 dagar tidigare ringt dit och bokat ett. Vi fick lämna personnummer och telefonnummer och tid hur länge vi önskade hyra. I kassan stod en ung tjej som lite smått klämkäckt menade att alla kan vi göra fel. Jo, de kan man ju och det gör vi också men frågan är HUR svårt är det att ringa upp kunden och säga lite klämkäckt att man gjort fel. Allt resulterade i en resa tillbaka till Hässleholm hyra släp där köra tillbaka upp till Markaryd i en tid då dieseln kostar över 16 kronor litern. Tilläggas bör också att hela lördagen gick åt i stället för att vi varit hemma vid lunch igen. Det är beklämmande och synnerligen respektlöst och nonchalant att behandla sina kunder på det viset så ingen mer Preembesök för oss inga mer rekommendationer. Om Preem är måna om sitt rykte och sina kunder så kontakta oss gärna våra kontaktuppgifter finns på macken på Ulvarydsvägen i Markaryd. Fy, skäms.
Strax före stängning hade Moa tid och tålamod att ge välbehövlig information. Dessutom hade hon Caffè latte som skulle göra en italienare lyrisk. Blåbärsmuffinset kändes nybakad! Stort tack, Moa!
Trevlig personal, butiken har typ allt. Perfekt för en kaffe innan/efter jobb, eller om man är hungrig på g hem :
Ett jätte fint ställe att rasta på rent och snyggt. Och personalen är toppen bra att tala med.
Inte mycket folk vikter som var bra men fanns inte handsprit så ta med sj
Comment on this business

Directions to Preem with public transportation


Ulvaryd 220 meters
532
Markaryd Vagnmakarevägen 230 meters
150
325

to add Preem map to your website;