facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PremaSpabad

About

Vi på PremaSpabad är certifierad återförsäljare av de välkända kanadensiska spabaden.

Story

Vi säljer, installerar & servar alla modeller från Kanadensiska Arctic Spa & Coyote Spa sedan 2005 & har lång erfarenhet inom branchen. Besök oss i någon av våra 3 butiker som finns i Helsingborg, Lysekil & Stockholm. Öppettider finner ni på vår hemsida: www.premaspabad.se.
Utöver våra butikers öppettider kan alltid nå oss på telefon från kl. 09.00 på vardagar - 0523-48250! Välkomna!

Address: Hallindenvägen 5, 454 30 Brastad
Phone: 0523-48250
City: Brastad
Zip Code: 454 30



related searches: HotSpring, Arctic Spa Klondiker, Spabad Norge, Arctic kodiak spa, Jacuzzi Sverige
Reviews
Otroligt bra service och trevligt och proffsigt bemötande från alla anställda! Kan verkligen rekommendera denna leverantör för alla tänkbara ärenden. Tack Premaspabad!
Mycket trevligt bemötande och god service
Grymt bra.... aldrig några problem...
Kunnig och serviceinriktad personal ger ett Gott bemötande när du handlar. Badet är vi så nöjda med och vill varmt rekommendera ett köp i Brastad. Dessutom är det vackert, ja nästan ett smycke.
Fantastiskt nöjd med vårt Arctic spa från PremaSpabad i Brastad. Bra service och mycket hjälpsam och trevlig personal i butiken möts alltid av ett stort leende från Sara när man kommer.
Mycket nöjda med vårt spa. Inne på andra badet växte ur det första och det blev självklart fler pumpar och fler munstycken i vårt andra. Så skön massage! Fungerar bra utan krångel år efter år.
Vi är så nöjda med vårt spabad och badar flera gånger i veckan! Det är lätt att sköta med hjälp av spaboy appen. Trevlig och kunnig personal och bra service. Rekommenderar varmt att köpa ett spabad här!
Mycket bra hjälp av väldigt kunnig personal!
Superbra bad, mycket Bra service hos företaget
Otroligt nöjd kund. Bra service!
Comment on this business

to add PremaSpabad map to your website;