facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Premiumbil Leksand

About

Premiumbil är ett företag med säte i Leksand som vänder sig till bilköpare i hela Sverige!



"Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand och Malung. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade för Dacia, Nissan, Renault och Volvo."
Address: Övermo Maskinvägen, 79335 Leksand (commune)
Phone: 0730224526
City: Leksand
Zip Code: 79335


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Premium Bil Uppsala
Similar places near
Åkessons Bilcenter i Leksand Åkessons Bilcenter i Leksand 1 km Alltid hjälpsamma och vänliga. Man får hjälp och tid för verkstad när man behöver och...
Reviews
Vilket otroligt bemötande jag fick hos Bilkompaniet och Tony i Leksand. Väldigt seriöst intryck och brydde sig om kunden. Kommer börja titta hos dem först nästa gång istället för hos de fifflare jag haft att göra med innan. Gör er själva en tjänst och köp en bil hos en riktigt bra firma. Tack och på återseende
Otroligt bra bemötande, inger ett seriöst intryck och är mycket måna om mig som kund. Snabb service och till bra priser. Mycket nöjd och återkommande kund. Rekommenderar varmt Bilkompaniet i Leksand.
Fick snabb hjälp med vår Volvo som var kass. Jättetrevliga med bra service.
Kom in vid 15:30 i semestertid med en avsliten rem till verkstan i Leksand, varken servo eller generator fungerade. Åkte därifrån 16:00 med fixad rem, mekanikern hade en egen rem som vi fick ta och som han snabbt bytte. Tack så hemskt mycket!
Säkert helt okej för er som är Volvo ägare. Men är man Renault ägare får man tilltalat till sig hur man har kommit till "begravningsentrepenör'n" när man lämnar in sin bil. Vad skulle Renault säga om det? Fram för allt om man är officiell återförsäljare.
Väldigt bra bemötande och hjälp, slutade med ett köp av långmilad XC60. Ett problem uppstod 4 dagar efter köp, men då jag bor i Stockholm lämnade jag in den hos Bilia och Bilkompaniet med Tony tog allting utan att tveka. Väldigt nöjd.
Alltid bra service hittills på försäljningssidan i Leksand. Mora däremot är katastrof, har inte koll på bilarna och okunnig personal. Verkstaden i Leksand är inte så mycket att hurra för, de hör inte av sig.
Seriösa, ambitiösa och trevliga! Väl värt en 5:a.
Grinig och motvillig personal på verkstaden.
Superbra service och trevlig personal. Alltid vänliga och välkommnande.
Comment on this business

to add Premiumbil Leksand map to your website;