facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PremiumGym by KiropraktorKompaniet

About

PremiumGym erbjuder kiropraktisk behandling, akupunktur, massage samt personlig träning.

Story

KiropraktorKompaniet drivs och ägs av kiropraktorer med målsättning att hjälpa människor till ett aktivt och smärtfritt liv. Våra kiropraktorer har en 5-årig högskoleexamen med legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. Kliniken använder sig av ett kvalitetssäkringssystem som kontinuerligt uppdateras.

Kliniken driver ett nära samarbete med olika företag samt olika idrottslag som har reducerade priser hos oss. Är du osäker på om ditt företag/idrottslag har avtal med oss, vänligen kontakta oss.

Träning är något som ligger våra kiropraktorer varmt om hjärtat, alla har tidigare arbetat som instruktörer och personliga tränare, därav lägger vi stort fokus på rehabiliteringsträning för våra patienter.


ÖPPETTIDER
Veckodagar
08.00-17.00
Helger
10.00-15.00

Vi finns även i Stockholm
Birger Jarlsgatan 34
114 29

E-post
Uppsala: [email protected]
Stockholm: [email protected]

Telefon
Uppsala: 018 - 10 00 10
Stockholm: 08 - 611 61 61


Besök http://www.kiropraktorkompaniet.se/



"Hos oss kan du både få friskvård och/eller sjukvård. Vi erbjuder olika behandlingar, träning, personlig träning och tittar på helheten, där din hälsa är i fokus.HelhetskonceptFörutom träning erbjuder vi en rad olika tjänster såsom kiropraktisk behandling, massage, gravidmassage, kostrådgivning, LPG, akupunktur, dry needling, rehab/personlig träning och gruppass.Allt samlat på en och samma plats för att kunna erbjuda ett helhetskoncept."
Address: Kungsängsgatan 61H, 753 18 Uppsala
Phone: 018100010
City: Uppsala
Zip Code: 753 18


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: 10:00 - 15:00


related searches: STC Uppsala, CrossFit Vanheim
Similar places near
Muskelcentrum Naprapati och idrottsmedicin Muskelcentrum Naprapati och idrottsmedicin 355 meter Din Naprapat & idrottsklinik i Uppsala. Vi ger dig en Professionell, Personlig, Effek...
Ekeby Kiropraktik Ekeby Kiropraktik 2 km Helt fantastiskt hur duktig David är! Han har magiska händer. Jag tillhör envisa kärr...
Polacksbackens Naprapat Polacksbackens Naprapat 2 km Otroligt kunnig, noggrann och duktig naprapat!! Väldigt trevligt bemötande! Kan inte ...
Kiropraktiskt Sverige AB Kiropraktiskt Sverige AB 3 km Duktiga, noggrannare, pålästa, moderna och tänker långsiktigt. Kan varmt rekommendera...
Reviews
Jag hade bokat tid för ryggsmärtor och åkte av misstag till fel ställe på min bokade tid. Man ringer och frågar var jag är 5 minuter efter min tid och jag inser i skräck att jag sitter på fel ställe. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och förklarar att jag råkat åka fel och får ett väldigt tråkigt bemötande på andra sidan luren. Blir uppläxad om att ta ansvar och ha koll på vart jag ska, att det inte finns något syfte att komma dit den tid jag har kvar av min bokning och att jag kommer att få en faktura på mailen. Inga ursäkter räckte till. Jag provade att maila och förklara situationen men kiropraktorkompaniet hade inte ens hyfsen att svara på mitt mail. Jättetråkigt första bemötande pga av ett ärligt misstag. Fakturan betalade jag, för absolut ingenting. Det minsta ni hade kunnat göra hade varit att svara på kundmailet. Rekommenderar inte.
Niklas Larsson är en fantastisk kiropraktor! Han har hjälpt mig flera gånger när kroppen har krisat rejält. Att han blandar in akupunktur när det behövs är en av sakerna som gör att jag är extra nöjd med hans arbetssätt. Han är dessutom bra på att lyssna och väldigt trevlig!
Mycket bra hjälp om man har problem med smärtor eller stelhet i ryggen.
Kan verkligen rekommendera!
Bästa gymmet EVER
Mycket trevligt och professionellt.
Comment on this business

Directions to PremiumGym by KiropraktorKompaniet with public transportation


S:t Larsgatan (Uppsala) 70 meters
Saluhallen (Uppsala) 110 meters
2
6
7
9
Ofvandahls (Uppsala) 110 meters
Uppsala Saluhallen 110 meters
Kyrkogårdsgatan (Uppsala) 140 meters
1
6

to add PremiumGym by KiropraktorKompaniet map to your website;