facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prins Henry's

Address: Uppsalavägen 3, 762 31 Rimbo
Phone: 0175-22770
City: Rimbo
Zip Code: 762 31


Reviews
Klassiskt cykelfik. Nya ägare. Trevlig personal och bra priser. Stor ute och inne platser. Här finns även tre stora cykelställ.Tjänst: 4/5
mysigt kaffestopp i hjärtat av Rambos livliga väg. vänlig personal särskilt "The mama" och träffa lokalbefolkningen, du kommer inte ångra ditt köp på Henry's caffe
Bästa fiket i Roslagen. Fräscht och gott. Dammsugare smälter i munnen. Ost & skinksallad ,chiabatta verkligen gott
Trevlig personal och bra atmosfär. Lite för dåligt utbud för allergiska eller veganer. Men annars toppen!
Väldigt trevlig personal och lunchen smakade utmärkt.
Trevligt Café med världsberömda storsäljaren "Rimbobullen" . Hyggliga priser och mysig personal!
Jag vet inte om man bytt ägare men sista gången jag var där för ett par år sedan var det helt fantastiskt men ett stort utbud av fräscha rätter, mackor och bakverk. Idag kändes det bara tråkigt och urvattnat och hyllorna ekade ganska tomma. Hoppas att det bara är en tillfällig svacka.
Inte en kund men ändå tar personalen inte hand om dom trasiga toaletterna, reparerar skötbordet som kraschat till marken, städat undan glassplitter och fågelskit… Hoppades att maten skulle väga upp men här åt jag den sämsta carbonaran.
Det verkar som om en ny ägare försöker komma igång.Tyvärr blev lunchbesöket en besvikelse.Helt smaklös pasta carbonara.Saknar den trevlige serviceminded ägaren som pysslade om oss med god mat o gott bröd.Blir nog ingen omväg till landet över Rimbo igen.
Grymt bra mat och trevlig personal
Comment on this business

to add Prins Henry's map to your website;