facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Probike Scandinavia AB

"Det var här i Täby som ProBike startade 1986, då som återförsäljare för Harley-Davidson. Idag finns ProBike i Göteborg, Malmö och i Stockholm här i Täby samt vår butik i Sätra söder om stan. Tillsammans är vi Skandinaviens största återförsäljare av moped och mc. Här i Täby är vi en fullserviceanläggning och säljer märken som H-D, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Honda, Energica & Sherco. Vårt mål är att ge dig bästa möjlig upplevelse och vi erbjuder allt från provkörning, verkstad, förvaring, reservdelar, tillbehör till personlig utrustning. Varmt välkommen till en av Sveriges häftigaste mc-butiker!"
Address: 6 Åkeri Vägen, 187 75 Täby
Phone: +46856257000
City: Täby
Zip Code: 187 75



related searches: ProBike allabolag, Bikers Sweden AB, Ingenjörsfirma Strauch Aktiebolag, SPG Allabolag
Similar places near
JSK Autoservice AB JSK Autoservice AB 4 km Bra bemötande av trevlig och serviceinriktad personal. Bra!
Landyman Landyman 5 km Härligt när man frågar efter en reservdel och den har Andy på hyllan....defender ägar...
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 5 km Snacka om dålig service när man vill boka oljebyte på en GM bil då gick det inte alls...
J BIL J BIL 5 km Trevlig bemötande, god servicenivå! jag är helt nöjd!
Reviews
Bra MC butik med fint utbud, väntar med spänning på nya Hojjen
Fin ny butik med trevlig personal.
Verkar som många har problem att nå detta företag, jag är en av dom. Försökt ringa i flera dagar, tillslut så satt jag mig ner och mejlade. Fick inget svar där heller. Skärp er för fan, ska ni ha kunder så måste ni lära er svara. Beställde delen via ett annat företag istället, er förlust. Kommer verkligen inte rekommendera detta företag till hoj människor.
Totalt värdelös butik för service! Köpte först 2 st skotrar som leveransen sköts upp på. 3 gånger! Och 2 av gångerna gjorde dem det samma dag via telefon. Den sista när jag var på plats för att hämta dem! Ingen kompensation eller ens en ursäkt! Sen beställde jag en sidoväska till min Harley som var lovad att dyka upp efter 5 arbetsdagar. Efter 15 arbetsdagar ringer jag! Då säger dem att den inte dykt upp ännu. Jag beslutar då att åka till lagret i Täby trots att det var stängt. Där får jag svar att den har legat där i över 2 veckor och det har Sollentuna butiken fått information om. Igår ville jag boka service i Sollentuna för dem ligger närmst. Efter över 1 timme telefonkö så gav jag upp. Idag prövade jag ringa igen. Efter 1 timme och 30 min så gav jag upp! Ringde till En annan butik och fick hjälp direkt! Förstår inte hur man kan bedriva en verksamhet med så OTROLIGT dålig service!
Trevlig personal och bra service. Tyvärr fanns inte hojen jag var intresserad av för provkörning
Köpte en ny Honda skoter utan prut årsmodell 2021. När jag hämtade i mars fanns ingen intruktionsbok medlevererad. Den skulle skickas när den "kommit". Efter flera påstötningar har den ännu inte dykt upp när det endast återstår några dar till augusti. Är det ens tillåtet att sälja en såpass avancerad produkt utan instruktionsbok? Digital och utan nyckel som den är.. Besviken på hanteringen! Är det minsta jag kan säga...
Har försökt i flera dagar att per tfn komma i kontakt med verkstaden för service. Inget svar. Har även försökt med reservdelar, men där hänvisar en tfn svarare till e-mail för kontakt.
Jättetrevliga och hjälpsamma
Totalt värdelös butik! Gick inte ens att andas i butiken pga dålig luft.
Comment on this business

to add Probike Scandinavia AB map to your website;