facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Proffsmagasinet

Proffsmagasinet

About

Proffsmagasinet - Sveriges proffsbygghandel på nätet! Över 16 000 artiklar i sortimentet.

Story

Proffsmagasinet säljer verktyg och mätinstrument.

Products

Bosch, Makita, Festool, Hitachi, Milwaukee, Leica, Protimeter, Gann, Tramex, Geofennel, Agatec, Topcon, Flir, Zodiac, Defelsko, Nedo, CST/Berger etc.



"Proffsmagasinets utlämningsställe: Beställ dina produkter online och hämta ut dem på vårt utlämningsställe i Kungens kurva i Stockholm till vänster om Ahlsell-varuhusets huvudentré. Observera att utlämningsstället endast lämnar ut förbeställda produkter och att du behöver invänta ett leveransbesked innan du kan hämta din order.Proffsmagasinet tillhandahåller kvalitetsprodukter utvalda för medvetna hantverkare och hemmafixare, det vill säga allt som kan behövas inom kategorierna verktyg, laser- och mätinstrument, arbetsplats och verkstad, kläder, skydd, tillbehör och förbrukning, trädgård, el och VVS."
Address: Vanadisvägen 2 , Stockholm 113 46, AB, SE
Phone: +46 8 34 47 00
es.tenisagamsfforp@ofni
City: Stockholm
Zip Code: 113 46



related searches: proffsmagasinet butik, proffsmagasinet omdöme, proffsbutiken verktyg, proffsmagasinet makita, proffsmagasinet alla bolag, proffsmagasinet rabattkod, proffsmagasinet ahlsell, proffsmagasinet peltor
Similar places near
Byggfabriken Byggfabriken 547 meter Byggde en fabrik, ganska koolt
John Wall John Wall 1 km Bra men lite dyrare järnaffär. Man hittar en del saker här som kan vara svåra att få ...
Järnia Kungsholmen Järnia Kungsholmen 2 km En mycket bra butik! Personalen hjälpte mig att få fram en skruv som jag har letat ef...
The Art of Living The Art of Living 2 km Inreder, renoverar och projektleder privata och offentliga miljöer. Vi designar, arki...
Järnia Söder Järnia Söder 3 km Stort sortiment ,men visst lite dyrt är det. Har hitta allt jag behöver man vill ju i...
Jan Wirström Järn O Färg AB Jan Wirström Järn O Färg AB 4 km Personalen är supertrevlig, kunnig och engagerad. Kommer absolut att handla här igen ...
Järnia Järnhörnan Järnia Järnhörnan 5 km En av de anställda har vid flertalet tillfällen uppvisat osedvanligt osympatiskt bemö...
Clas Ohlson Clas Ohlson 10 km Snabb och trevlig service när jag hämtade upp min förbeställda vara. Proffsigt hela v...
Biltema Biltema 20 km
Reviews
Bra produkter till bra priser, bra hemsida och allt känns som frid och fröjd, men här har vi ett bolag med stora problem med sina leveranser. Jag har beställt flera gånger och ofta är det något som gör att ordern fastnar. Även om man bara köper kampanjprodukter. Man hade kunnat tro att man då skulle fått ett mail, men det blir bara tyst. Hörrni… Är det inte dags att styra upp leveransproblemen?! Resten verkar ni ju fixa!
Brukar beställa mina varor här. Gjorde en beställning i slutet av november och bara fått hälften av grejerna. Enligt sidan skulle allt varit inne och redo för skickas. Nu väntar jag på 7 artiklar, de skickar ju inte ut grejerna förrän allt är inne. Tydligen har inte mina sågblad kommit än och då kan man ju inte skicka de resterande 6 artiklar ? Blir nog inget mer handlat här tyvärr
Beställde några led-lampor från Proffsmagasinet för ca 1 års sedan. Det skulle skicka inom 1-3 dagar och det tog 2 veckor innan jag fick hem lamporna sedan dess har jag inte beställt någon från Proffsmagasinet. Men sedan nu så letade jag efter några produkter och hittade inte riktigt allt på ett och samma ställe förutom just på Proffsmagasinet. Det stod att det skulle skickas dagen efter men så tänkte jag att jag behöver inte ha grejer akut nu så ta det 2 veckor så gör det inget. Produkterna skickades som det stod dagen efter måndag och på tisdag hade dem levererats till mitt ombud. Vart supernöjd och kommer garanterat att beställa igen från Proffsmagasinet.
Sämsta företaget jag någonsin beställt ifrån. Varorna skulle skickas inom 7 dagar. 2 månader senare står jag fortfarande utan grejer. Kundtjänst säger hela tiden att nästa vecka kommer det. Valde att avbryta beställningen och köpte från en annan sida som kunde leverera samma saker på 3 dagar. Skulle inte rekommendera Proffsmagasinet till någon.
Mitt paket tog en omväg till Norge. Detta försenade självklart leveransen avsevärt. Dessutom var jag tvungen att hämta försändelsen på ett utlämningsställe trots att det gott och väl skulle ha kunnat bäras ut och levereras i postfacket eftersom det kom i ett vadderat A5-kuvert. Är inte imponerad av PostNord!
Sämsta servicen jag någonsin fått vid ett reklamationsärende. Tog mig 9 månader att få tillbaka pengarna från att produkten konstaterats kass efter ett antal telefonsamtal och en evinnerligt lång mailkonversation med support där man dumförklarats och fått upprepade idiotiska frågor. Enormt mycket tid som man tvingats lägga på att konversera med dessa inkompetenta människor som hade kunnat vara fakturerbar arbetstid vilket dom inte verkar ha någon förståelse för. Kommer aldrig mer handla här och skulle inte rekommendera till någon.
Absolut sista gången handlar jag där ifrån!! De säger att varan är skickad medan den var borta!!! två veckor väntan utan att få något! jag lånade varan jag skulle köpa och gjorde arbetet och varan fortfarande inte kommit!!!!
Köp och leveranser inkl returer tycks nu ha fungerat bra. Problemet vid köp var undermålig information som längd, bredd och höjd, som är ganska väsentlig information för vissa produkter. Men allt ser nu ut att lösa sig, då personalen hjälpt till på ett positivt sätt.
Inget fel på produkten. Men den utlovade leveranstiden på 24 timmar överskridits med råge. Beställde produkten 3 feb och meddelandet om att hämta paketet kom 7 feb. Om det var PostNords fel eller Proffsmagasinets struntar jag i. Annars finns inget att reklamera så jag vet inget om kundtjänstens kvalite.
Riktigt dåliga på att leverera saker man beställt, hänt flertalet gånger att sakerna man beställt blir försenade med flera veckor, ibland månader även om det står att produkterna finns i lager så får man Mail att det är försenat.
Comment on this business

Directions to Proffsmagasinet with public transportation


Stockholm Sveaplan 100 meters
Sveaplan 100 meters
2
515
516
57
595
Frejgatan (på Sveavägen) 150 meters
Frejgatan 150 meters
515
57
595
Wenner-Gren center 180 meters

to add Proffsmagasinet map to your website;