facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PromixSweden

About

http://www.promixsweden.se - Stor webbutik! Välkommen att handla ljud, ljus, musikinstrument och dekor produkter av oss till bästa importpriser direkt från fabrik!

Story

Nordens största varuhus på nätet med professionellt ljud, ljus, musikinstrument och dekor! Över 10 000 prisvärda produkter i webbutiken!
http://www.promixsweden.se

ProMixSweden AB
[email protected]
http://www.promixsweden.se

Products

Ljud, ljus och dekor - Eurolite, BeamZ, Omnitronic, Work, Vonyx, Skytec, Dimavery, Philips, Osram med mera! Några av våra stora kundgrupper; Kommuner, Musikskolor, Konferens/Hotell, Band/Musiker, Restaurang/Disco, DJ´s, Friskvård/gym, Mässor, Bowlinghallar & Teater mm.



"Stor webbutik med ljud ljus dekor och musikinstrument. Över 50 år i branschen. Alltid låga priser. Stort sortiment. Produkter för musiker, DJ, restauranger, disco, nattklubb, skolor, kommuner, föreningar med mer. Även produkter för hemmabruk samt fest och events. Välkommen som kund du också."
Address: Brahegatan 46, 55334 Jönköping
Phone: 036-123940
es.nedewsximorp@ofni
City: Jönköping
Zip Code: 55334



related searches: Promixsweden jönköping map, Promixsweden jönköping reviews, Totalljud
Reviews
Underbar service!! Otroligt hjälpsamma och snabba även vid stora ordrar!!
Fantastiskt bemötande. Jag hade tusen frågor och fick glada och professionella svar på alla. Det gick snabbt att komma fram också, inga tradiga telefonköer med digitala röster. BAM sa det så fick man 5-stjärnig kundservice direkt. Det visade sig gälla "after hours" också, drog iväg ett mail på kvällen och fick svar 10 minuter senare. Det är man inte bortskämd med idag. Som om inte det var nog ringde Promix upp dagen efter och följde upp så jag fått all info jag behövde. När jag väl beställt mina grejer och kört ett tag så visade det sig att all info jag fått innan köpet var spot-on, grejerna var till och med över förväntan. Får summera Promix så här: GLIMRANDE PERSONLIG KUNDSERVICE OCH KVALITETSPRODUKTER.
Beställde miniförstärkare till musikhögtalare på söndagen, leverans på tisdagen! Bra produkt dessutom.
Köpte en SPJ 1500 A Är riktigt nöjd med ljudet och är perfekt för fest eller karaoke kvällar.
Har beställt av dem flera gånger. Alltid snabb leverans och utomordentlig kundservice ifall något skulle råka vara försenat eller gå fel!
Helt strålande bemötande och supertrevliga och helt professionella svar på alla frågor som man ställer. svarade omgående var gång man ringer och ge tydliga svar och håller vad dom lova till 100% jag rekommendera alla att fråga om råd och handla hos PromixSweden PromixSweden har fått mitt förtroende till 100% och är nu min enda Ljudleverantör till Obj konsult
Jättebra service och riktigt bra bemött trots att det var ändringar från deras leverantör så var de förstående och vänliga!
Dessa stjärnor går till Andras Promixweden väldigt trevligt kille och alltid fin bemötande.
Mycket nöjd! 2a gången jag beställer ljudanläggning hos promix och som vanligt väntar man till i sista minuten. Tack för snabb leverans och pris garantin.
Otroligt seriöst företag spm hjälpte oss i en knipa där vi snabbt behövde ett högtalar system! Klart ett av det bästa företagen jag handlat av!!!
Comment on this business

to add PromixSweden map to your website;