facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Proms and weddings

Proms and weddings
"Proms and Weddings är Sveriges största fest- och brudbutik och grundades 2011 av Ayman Kadoura. Proms and Weddings erbjuder ett brett sortiment av klänningar för både bröllop och fest. Både vår brudbutik i Malmö, samt vår webshop är välfylld med klänningar i olika modeller och för alla storlekar. I vår webshop erbjuder vi våra kunder ett maximalt utbud av klänningar från världsledande märken."
Address: Amirals gatan , Malmö 211 55, M, SE
Phone: +46 40 618 00 13
City: Malmö
Zip Code: 211 55


Opening Hours

Monday: 09:00-17:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00


related searches: Enkel bröllopsklänning, Brudklänning Spets, Vit maxiklänning, Bröllopsklänning med ärm, Bröllopsklänning långärmad, Brudklänning second hand, Wedding dress, Bröllopsklänning Sverige
Reviews
Tack för bästa hjälpen jag fått av er idag med att hitta den fantastiska klänningen till mig!! Ni fick mig sedan första sekunden att känna mig bekväm och omhändetagen. Eran service är en hel annan nivå, någonting man aldrig skulle få hitta någon annanstans. Inte bara att ni fick mig att känna mig som den vackraste bruden på hela jorden men också att ni var så hjälpsamma med att hitta den finaste brudtärneklänning till alla mina tjejer! Jag kan bara rekommendera alla framtida brudar att besöka Promsandweddings om ni också vill hitta er drömklänning! För mig var det i alla fall mer än värd att åka hela vägen ner från Stockholm. Bästa prisern, bästa servicen och världens skönaste chef Ayman! Stort tack igen! Vi ses när det blir dags för mina brudtärnor igen!
Ayman är en fantastisk man med stor yrkesstolthet och fingertoppskänsla. Han räddade mig helt och hållet, när jag i förra veckan kom in förtvivlad över att min förra sömmerska förstört min tänkta brudklänning mindre än en månad innan bröllopet. Han såg mig, trots massvis med kunder i butiken, och tog sig tiden att hitta min drömklänning som blev hundra gånger BÄTTRE än den tänkta. På FYRA dagar sydde han och hans duktiga sömmerska upp klänningen och justerade den efter mina önskemål. Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är. Jag rekommenderar ALLA att gå hit. Ni kommer bli väl omhändertagna av Ayman och hans team.
Var inne i butiken i sökandet av en festklänning. Mycket härligt bemötande av Ayman & resten av gänget. God service med många alternativ av klänningar, råd och komplimanger. Var inne i butiken 2 gånger för provning beslutsångest deluxe & 1 sista gång för hämtning under en dag & fick lika underbart bemötande varje gång. Dem fixade också snabbt små lösa trådar på klänningen utan problem. Jag fick med mig en otroligt vacker klänning som jag är mycket nöjd med! Tack för all hjälp! P&W rekommenderas starkt! /F.M
Hos Proms & Widdings hitta vi de finaste tärnklänningarna man kan tänka sig. Trots mycket strul från vår sida så ställde de alltid upp och hjälpte oss. De sydde om klänningarna så alla 4 skulle kunna ha lika dana klänningar. Tack för allt ni hjälpte oss med. Tjejerna blev oroligt vackra Bra pris och bra service!
Fantastisk service, inte bara säljare utan de vill hitta den perfekta klänningen för just dig. Rekommenderar verkligen att boka vip rum för att prova bröllopsklänningar. Är fruktansvärt nöjd med deras bemötande, den trevliga och fina lokalen och alla i personalen som var hjälpsamma till att hitta just min dröm klänning.
Fantastiskt service och bemötande. Otroligt bra förmåga att förstå vilken klänning som jag önskade, alla som togs fram föll mig i smaken, tills vi hittade den perfekta. Väldigt tillmötesgående med evenutella förändringar. Rekommenderar alla, som letar efter sin klänning att besöka Proms And Weddings, dem är fantastiska på alla sätt.
Första stunden jag kom in hos er kände jag mig varmt välkommen och omhändertagen. Ni var jättefina mot min son som också var med. Hjälpen vi fick tror hon hette Nora var otrolig. Det var lättsamt, vi kunde skratta och skoja och jag skulle verkligen rekommendera proms & weddings för alla jag känner. 10/10!
Otrolig fin service från Ayman. Han fick mig att känna mig så otroligt speciell och inte alls jobbig. Han uppmanade mig att verkligen prova allt jag var nyfiken på. Vi gick därifrån med 1 brudklänning och 4 festklänningar.. jag kommer att komma tillbaka med mina brudtärnor för denna fantastiska service och bemötande. Ayman är bäst!
Fantastiskt ställe med värdens bästa service. Jag har aldrig träffat människor som är så serviceminden! Jag kände mig bekväm och trygg från första sekunden! Tack för en underbar dag och världens drömklänning!
Fantastiskt upplevelse!! Väldigt trevlig personal, hjälper till att hitta den perfekta klänningen. Rekommenderar verkligen att boka ett VIP-rum
Comment on this business

to add Proms and weddings map to your website;