facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Proskill Sweden AB

Proskill Sweden AB

About

prudent timing & quality

Story

Företaget Proskill Sweden AB, är en del av Thrust gruppen som etablerades år 2005. Tillhörande denna företags grupp finns även Thrust MC Automobile och Thrust Export, Vårt gemensamma mål är att förse kunden med en heltäckande arkitektur och design- support för de hus vi bygger genom att erbjuda en komplett lista över material som behövs för bygga ett av våra hus inklusive sanering, möbler gjorda i trä och PFL, även dörrar, fönster, gips, kakel etc.

Vårat dotterbolag Thrust MC Automobile äger för närvarande 6 stycken lastbilar som är involverade i leveranserna av byggmaterial till de trähus som vi producerar, men även material av högsta kvalitet till husbyggen över hela Europa.

Proskill Sweden AB grundades i Sverige 2014 som svar på det växande behovet på den Skandinaviska konstruktions marknaden. År 2015 certifierades företaget i överenstämmelse med de EU- restriktioner som gäller angående kvalitet för trä- aspekter inom byggbranchen för bostadshus enligt stas SR EN 14250.2010.


Företaget leds av dess grundare Jakob Molin, som även är verkställande direktör för Proskill Sweden AB. Jakob Molin har lång erfarenhet av projektledning av flera av de hus vårt företag byggt i Italien och Norge bestående av två stycken trähus i Firenze Italien och fyra hus i Oslo Norge.

Address: anemonvägen 18, 43276 Tvååker
Phone: +46707902192
City: Tvååker
Zip Code: 43276


Comment on this business

to add Proskill Sweden AB map to your website;