facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pudesjö

Address: 230 41 Klågerup
City: Klågerup
Zip Code: 230 41


Reviews
En underbar dag med sol, brygga stran och hopptorn. Finns nått för alla åldrar
Det ända negativa var att om man har med sig solstolar, ont om plan mark, många kullar och backar. Annars var det lugnt och behagligt. Det finns tre olika djup i sjön, typ 70cm, 120cm och djupt
Mysig badplats. Lite si så där m vattnet. Men bra för mindre barn. Sjön blir uppdelad med de olika bryggorna vilket gör det lätt för barn i olika åldrar att vistas där.
Vi åkte hit för ett kvällsäventyr. Överraskade av hur fint det var. En perfekt liten badplats med bra bryggor rakt över sjön och ett lagom högt hopptorn. Djupt och bra vatten. Ganska mycket fisk.
Fin sjö med 3 bryggor, lågt hopptorn, 2n"omklädningsrum", grillplats, fina gräsytor och en liten sandplätt
Trevlig badplats vid liten insjö. Saknar dock helt kiosk. Två bajamajor finns uppställda - inte fräscha. Många bryggor att bada ifrån. Liten sandstrand. Mycket gräs att ligga på. Barnvänligt. Litet hopptorn. Gillade.
Väldigt mysigt! Kanske lite mycket folk på varmare dagar, men fint badställe med mycket gräs att sitta på. Vattnet är grumligt men skönt. Bryggorna är bra. Fint ställe!
Trevligt litet badhål med gräsmatta och skuggande buskar. Barnvänlig sandstrand på ena sidan och bryggor till de vuxna längre ut i sjön. Badvattnet är nu i augusti inte det allra fräschaste dock. Och vissa dagar är här knökfullt.
Mysig sjö lämplig för barnfamiljer och alla andra. Finns både ombytesbås och toalett. För grävsugna så finns det en liten sandstrand.
Fin liten badsjö med bryggor och ett litet hopptorn. Hit åker vi ofta .
Comment on this business

Directions to Pudesjö with public transportation


Hyby 180 meters
165

to add Pudesjö map to your website;