facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Puls Planerad Underhållsservice AB

About

046-25 78 50
Verkstadsvägen 2
245 34 Staffanstorp

Story

PULS bildades år 1990 genom en sammanslagning av de välrenomerade företagen Brunnservice och Malmö Cistern & Slamtjänst. I affären ingick även Elektronisk Undersökning, vilka efter fusionen gick in som ett av PULS helägt dotterbolag.

PULS håller till i Staffanstorp. I företagets lokaler inryms garage för fordon, reparationsverkstad samt personal- och kontorsutrymmen.

Skåneregionen utgör det huvudsakliga verksamhetsområdet för PULS. För verksamhetsgrenarna ledningsrenovering, TV-inspektion, dataplanering och torrsugning omfattar verksamhetsområdet emellertid södra Sverige och hela Danmark.

År 2002 uppköptes Kompri ledningsrenovering. Bolaget utgör idag den avdelning i PULS utför schaktfri renovering av vatten- och avloppsledningar, samt renovering med stambyte. Inpipemetoden är huvudteknik.

Dataplanering av va-system, med syfte att ge kunderna kontroll över sin driftsituation, är något som PULS är ensamma om i Sverige. Dataplaneringen har skapat stort intresse i Norden och utvecklat PULS såväl kompetensmässigt som ekonomiskt.

PULS har idag samarbetsavtal med det danska spolföretaget FKS.

PULS är också, tillsammans med tre andra bolag, delägare i Skadejouren.



"Puls - Planerad Underhållsservice AB - säkerställer ett fungerande ledningsnät med både planerade och akuta åtgärder. Serviceinriktade tjänster så som spolning, slamsugning, rensning, torr- och grävsug samt besiktning av oljeavskiljare. Puls har även lång erfarenhet av ledningsrenovering, underhållsplanering och kartläggning av rör- och ledningsnät.Vår avloppsjour rycker ut dygnet runt på 010-45 00 500.Välkommen att kontakta oss!"
Address: Verkstadsvägen 2, 24534 Staffanstorp
Phone: 046-257850
City: Staffanstorp
Zip Code: 24534



related searches: Spolarna
Similar places near
Stålsmeden Syd AB Stålsmeden Syd AB 128 meter Stålbyggare med bred kompetens och lång erfarenhet.
Kombidelta AB (Tillverkning av Industri / Bilvårdsprodukter ) Kombidelta AB (Tillverkning av Industri / Bi... 362 meter Prisvärd bilvård produkter som ger bra resultat!
Trio Emballage AB Trio Emballage AB 456 meter Trio Emballage AB tillverkar allt inom träemballage, erbjuder packningstjänster, truc...
Swecon Swecon 690 meter Åkte hit 09.15 för å köpa en standard generator rem. 09.30 behagade en av säckarna ma...
Gripen Square  Dancers Staffanstorp Gripen Square Dancers Staffanstorp 1 km Vänskap, Gemenskap, Motion
SeniorArbetsglädje i Skåne AB SeniorArbetsglädje i Skåne AB 2 km Väl utfört jobb! Professionella och duktiga och mycket trevlig personal.
Reviews
Hur duktiga och trevliga som helst, var snabbt på plats och tog hand om problemet effektivt och proffesionellt. Tack!
Väldig dålig spolning, har använt andra bolag och aldrig haft problem. Kan verkligen inte rekommendera detta bolag, två månader efter PULS var hemma hos oss så är det stopp i rören, när man ringer och påpekar det så vill dom har betalt igen för att utföra samma tjänst. känner mig riktigt blåst och det är ett av dom dyraste bolagen och anlita så man bör få lite bättre service. ANVÄND INTE DETTA BOLAG!!!
Mkt trevlig kontorspersonal o framförallt kunniga! Rekommenderas varmt om ni är i behov av spolning el filmning av rörledningar!!
Mycket trevlig och kunnig personal
Bästa spolpågarna i stan
Comment on this business

to add Puls Planerad Underhållsservice AB map to your website;