facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pulsträning

Pulsträning

About

PULSTRÄNING UTOMHUS
www.pulstraning.nu

Story

Pulsträning erbjuder tjänster inom friskvård, träning och hälsa. Alla, oavsett om du är nybörjare, motionär eller elitidrottare kan finna inspiration med vår personliga träning eller gruppträning. Vi skräddarsyr utvecklande friskvårdspaket där vi jobbar utifrån både grupp och individnivå med en grundtanke att må bra på jobbet. Vi har bla kurser i löpning, mountainbike och crawl. Det är tredje året Pulsträning arrangerar sin stora träningsweekend "SkärgårdsCamp" ute i Söderhamns skärgård. Gå in på hemsidan för att läsa mer , www.pulstraning.nu.

Gruppträningen utomhus, våra Crosscamps, innefattar en variationsrik träningsperiod på 6 veckor, allt för att du ska komma igång med din träning, bibehålla den eller höja den till en högre nivå. Du förbättrar din styrka, kondition, stabilitet & rörlighet samtidigt som du svetsas samman med likasinnade i träningsgrupperna.
Genom att vara ute i naturen och uppleva med alla dina sinnen får du ut maximalt av din träning. Gruppgemenskapen ger dig draghjälp och många skratt. Hör av dig på mail om du har frågor [email protected]

Vem är Åsa Lemberg?
Jag är Lic. Personlig tränare, Lic. Kostrådgivare och Lic. Löpcoach som jobbat i 14 år som Idrottslärare på gymnasiet (GIH examen) med psykologi och mental träning som fördjupning. Jag har 15 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör på olika träningsanläggningar. Jag har en bakgrund som tävlingssimmare. Idrott och fysisk aktivitet har alltid varit och är en stor del av mitt liv. Jag har förmånen att jobba med det som jag älskar allra mest. Vi har många oerhört duktiga instruktörer som är med och instruerar beroende på träningsområde. Vi har ett proffsigt instruktörsteam!
Välkommen till oss!

Vad ger Pulsträning Utomhus dig?

- Bättre kondition
- En starkare kropp
- Ett bättre löpsteg
- Bättre kroppshållning
--viktminskning
- Mer energi och frisk luft
- Träningskompisar och skratt!
Så häng med oss på vårens och höstens Crosscamps.
Väl mött!












"Pulsträning erbjuder olika träningsformer över året, i mindre PT- grupper och gruppträningsklasser. Som företagare kan du även boka individuella PT tider. Vi jobbar med rehab och utför fasciabehandling i syfte att optimera kroppen, förebygga skador och få en bättre funktion och rörlighet.Företagspuls hjälper företag att få mer engagerade, välmående och framgångsrika medarbetare. Vi erbjuder föreläsningar och workshops inom Mål & Motivation, Stresshantering, Hållbart Ledarskap och inom Kost och träning. Vi jobbar med företagsträning, individuell coachning och för att du ska må bättre ur ett holistiskt perspektiv. Mår människor bra, går företag bra!Välkomna att kontakta mig, Åsa Lemberg på [email protected]"
Address: FÄRSJÖVÄGEN 20, 82650 Söderhamn
Phone: 070-3702980
City: Söderhamn
Zip Code: 82650


Similar places near
Sara Andersson - Personlig Tränare Sara Andersson - Personlig Tränare 1 km Vill/Behöver du hjälp med din träning? Från mig som din personliga tränare kan du för...
MB Personlig träning MB Personlig träning 3 km Mattias Björklund - Licensierad personlig tränare. Rolig träning anpassad efter dina...
Reviews
Jag gick till Åsa pga min rygg och konstant huvudvärk. Efter ett muskelfunktionstest och samtal så hittade hon rätt direkt. Jag kunde inte vara mer nöjd! Hon hittar triggerpunkter direkt och vart problemet sitter - och det är otroligt unikt! Efter första behandlingen hade jag inte några känningar i huvudet. Tredje och sista behandlingen och jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå till någon annan! Förhoppningsvis sköter jag mig så jag inte behöver komma tillbaka på ett tag! 5 solklara stjärnor!
Väldigt god service och professionellt uppträdande!
Comment on this business

to add Pulsträning map to your website;