facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Punch Resturang Tylösand

"Kvarterskrogen i Tylösand"
Address: Tylöhusvägen 26, 302 70 Halmstad
Phone: +463533455
City: Halmstad
Zip Code: 302 70



related searches: Restaurang Tylösand, Punch lunch, Punch minigolf, Pizza Tylösand, Bettans Bar Tylösand, Hotel Tylösand, Restauranger Halmstad
Similar places near
Capri Halmstad Capri Halmstad 8 km Tack för super god pizza. Tunn botten, kanon sammanställning av ingrienser och fyrkan...
Reviews
Trevlig restaurang med vedugnseldad pizza, de har många goda rätter men idag blev det pizza som smakade riktigt gott. Bra:n hade go syra
Vi har ätit middag här och allt var så gott. Bra Pizza pasta Sea Food. Trevligt personal. Mysigt plats. Jag skulle rekommendera!
Var här för 8 år sen på äventyrsgolfen och gräset är inte byt sedan dess, tyvärr syns det på konstgräset. När vi var här senast var det fantastiskt fint. Tycker banan är väldigt fin fortfarande men behöver en uppdatering.
Väldigt god mat och fint ställe men ytterst märkligt att tjejen som serverade varken hade koll på vad glutenintolerans är eller köttets ursprung. Vi frågade om det var svensk oxfilé och fick svaret "jag antar det men man vet ju aldrig.." när vi bad henne kolla med köket visade det sig att Oxfilén var från Polen vilket var förvånande när man tar 265kr för en Oxfilépasta.. Stort plus dock att många av rätterna på menyn inkl. Pizza kan erbjudas glutenfritt.
Oki mat men fruktansvärd service! Frågade efter dricka, 30min senare frågade vi igen då hade dom glömt det och ändå hälsat och sett oss medans dom sprang förbi vårt bord. Maten var oki men inget wow!
- Maten Köttet i högrevsburgarna va riktigt trött och smaklöst. Torrt bröd som smulade sönder när man försöka skära i det. Gissar att både kött och bröd enbart värmts precis innan servering. - Golfbanorna har sett sina bästa dagar. Funkar för de sociala men borde rustas upp igen. + Väldigt trevliga servitörer och bartenders. Sammanfattning: Restaurangen förtjänar inte sin personal.
Mycket bra hamburgare men barnburgaren en katastrof med för stor köttbit i förhållande till brödet, köttbiten såg ut som en sån fryst burgare man köper på maxi. Båda burgarna serverades i en korg vilket gjorde det omöjligt att äta med bestick.
Bra mat och bra service! Kan klart rekommendera punch. Skön inredning med bra atmosfär.
Webbaserad beställning och betalning som inte funkade på Android. På iOS behövdes Apple id eller Facebook för att beställa och betala. Onödigt omständligt.
Servicen är under ALL kritik. Personal undviker ögonkontakt och är allmänt otrevliga. Jag förstår att man kanske inte trivs med sitt jobb, men snälla byta jobb då istället för att låta detta gå ut över kunderna.. totalt oengagerande och det verkar nästan som de undviker att komma fram till bordet man sitter vid när man ska beställa. Maten OK men inte mer. Ägaren för detta stället måste verkligen ta tag i den absolut undermåliga servicen om Punch inte ska förlora ännu mer kunder än dom redan har gjort. Har gett det så många chanser nu, men efter att VARJE gång komma dit och känna sig 'icke önskvärda av personalen trots att man spenderar tusentals kronor har gjort att jag gett upp. Kan inte rekommendera tyvärr. Det var bättre förr...!!!
Comment on this business

Directions to Punch Resturang Tylösand with public transportation


Frösakull Fammarpsvägen 190 meters
1
Frösakull Villavägen 280 meters
1

to add Punch Resturang Tylösand map to your website;