facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Punjabi Indisk Grill & Tandorivagn

Punjabi Indisk Grill & Tandorivagn

About

Indisk / Punjabi Grill & Tandoorivagn
Servering, Avhämtning

we are also using what's up number 0763930666

Address: Danmarksgatan 15, 164 42 Kista
Phone: 0763930666
City: Kista
Zip Code: 164 42


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 20:00
Saturday: 11:00 - 20:00


related searches: Punjabi food truck, Punjabi Grill
Similar places near
Kista Streetfood Park Kista Streetfood Park 506 meter Älskar variationen, killen med de japanska burgarna gjorde min och barnens dag!
Sthlm Street Lunch - Esbogatan Sthlm Street Lunch - Esbogatan 3 km På Esbogatan 11 står 1 eller 2 Food Trucks med varierande mat uppställda vardagar mel...
Reviews
Är du ute efter bra indisk mat så lär du inte bli imponerad. Smakar som det kostar, billigt. Jag äter mycket indisk mat så jag vet vad jag pratar om
Om man är sugen på indisk mat, så är det här platsen lagar en av de bästa indisk rätter i Stockholms området. God service och gott mat under samma tak!Mat: 5/5
Bästa indiska takeaway i Stan. Kocken Dhaminder är en mästare. Glad och trevlig service och naan är färsk och perfekt. Rekommenderas!!!!!
Jättegod mat med riktigt autentisk Indisk/ Pakistansk smak! Gästvänlig personal!
Helt ok mat för pengarna. Har ätit bättre indisk mat men detta är de bästa som finns i kista, så är du i kista och vill äta en billig god lunch så rekommenderar jag detta ställe.
Och detta är ? Vagnrestaurang ? Vargrestaurang och riktig restaurang ? Hemsida ? Matsedel ? Priser ? Menyer lunch / middag ? Aldrig sett något så oklart angående ett matställe. Ingen riktig läsbar info, vare sig på nätet eller på Facebook. Ingen egen hemsida, inget man kan läsa sig till om varför man ens ska göra sig omaket att ta sig till Kista. DÅLIG MARKNADSFÖRING !!
Jag beställde Allo Bengen med nanbröd vegetarisk rätt med potatis och aubergine. Allo Bengen var god men inte lika god som Punjabi Masala i Tensta. Nanbrödet var dock väldigt gott. Generösa portioner. Rekommenderas.
Jag har inte besökt dem ännu. Men de har funnits där i några år och det verkar gå bra för dem, vissa maträtter ser intressanta ut som jag kanske kommer att pröva någon dag jag blir sugen på indisk mat.
Bästa Indiska stället i Sthlm. Kan varmt rekommendera de här stället. Mkt Bra råvaror , Bra pris, Bra portioner trevlig personal. Tyvärr det ända stället i Sthlm där jag ätit riktig indisk mat. Synd att dom ej har ett fast ställe.
God god mat. Tänk till innan du köper mat för två då storleken på lådorna och naan är större. En paneer rätt, en daal och två naan räckte oss till två middagar och ris blev ändå kvar.
Comment on this business

to add Punjabi Indisk Grill & Tandorivagn map to your website;