facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Punkt Shop

Address: Sergelgatan 13 , Stockholm 111 57, AB, SE
Phone: +46 8 21 76 87
City: Stockholm
Zip Code: 111 57


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Punkt shop stockholm opening hours, Punkt shop stockholm opening, Shock Stockholm, Blue Fox Stockholm
Similar places near
Aldo Aldo 13 meter
JC JC 14 meter
Monki Monki 54 meter
H&M H&M 77 meter
H&M H&M 81 meter Sjukt otrevlig kvinna i personalen, medelålder och gul t-shirt. Dryg mot kunderna för...
Cubus Cubus 86 meter Dålig service med dryg personal. 4 kunder före mig som tog 15 minuter att hantera. 1 ...
Clas Ohlson Clas Ohlson 100 meter
Zara Zara 125 meter
Butterick's Butterick's 131 meter Här hittar man massor.. av skräp. Men visst kan det vara kul med sånt ibland också!...
Wilhelm Pettersson Guldsmedsaffär Wilhelm Pettersson Guldsmedsaffär 142 meter Otroligt fint bemötande från personalen från sekunden vi klev in i butiken. Hon som h...
Siden Selma Butik Siden Selma Butik 167 meter Är kund och förblir det, bra kvalité och snabb service, även på nätet.
Slöjd-Detaljer Slöjd-Detaljer 175 meter Här finns mycket kul saker att välja mellan, allt beror bara på vad du vill göra. Kre...
Designtorget Designtorget 181 meter
Acne Acne 184 meter
Gallerix Gallerix 186 meter Snabb service, bra kvalitet och jättefina bilder och ramar. Väldigt nöjd!
Wentzels Hobby Wentzels Hobby 186 meter
Albrekts Guld Albrekts Guld 192 meter Efter en del väntetid fick vi väldigt bra hjälp från personalen vid vad av förlovning...
Reviews
Rekommenderar ingen att handla i den här butiken. Jag har rullator och var på väg in i butiken och blir stoppad av chefen som på ett riktigt svinigt sätt säger att jag inte får komma in. Kände mig ganska kränkt. Butiken var för övrigt tom så utrymme saknades inte...Sämsta bemötande jag varit med om någonsin.
Det är verkligen hit or miss med piercingsmycken här och personalen. Det var en kille här som var rätt trevlig men resten vet inte vad service är, särskilt inte chefen. Kommer aldrig tillbaka. Betalar hellre för 400 för ett smycke på en piercingstudio där man åtminstone blir bemött på ett trevligt sätt, än att betala för samma smycke för 70kr Skulle inte rekommendera.
Otrevlig personal. Skulle bara titta på några t-shirts så blev jag hånad av den långa asiatiska killen som jobbar där för mitt val av storlek när jag sa att jag både kan ha small och medium. Man blir också förföljd av personalen var man än går i den trånga butiken, och varje gång man stannar upp för att titta på något frågar de om man behöver hjälp vilket är otroligt störande.
Har köpt härifrån ett antal gånger och har alltid fått ett trevligt bemötande, deras utbud på kläder är inget att leka med och jag går alltid ur butiken med ett leende på läpparna
Otrevlig personal, deras tändare slutar funka samma dag eller två dagar efter man köpt dom, har testar att köpa ett par gånger och alla gångerna har dom slutat funka.
Finns ett bra utbud av piercingar och merch för massvis olika artister, men allt med denna affär förstörs av personalen. Var där igår för att kolla piercing, första tjejen som hjälpte mig var trevlig tills jag frågade frågor därpå svaren blev ”det vet väl inte jag?”. Slutade med att jag fick hjälp av en annan arbetare som var supertrevlig och hjälpte till. När jag sedan gick för att betala så verkade det som att kvittomaskinen var lite trasig då bläcket inte kom ut. Han ropade på chefen som då argt sa ”Du måste trycka på den, har du ingen hjärna eller?”. Både jag, min vän och hon som stog framför oss blev chockade. När både chefen och kassörskan märkte att vi blev obekväma började dom låtsas skämta och försöka få oss att skratta. Jag och min vän kollade bara med uppspärrade ögon på chefen. När jag betalat för piercingen sa jag ”ha en bra dag” i hopp om att hans chef inte skulle behandla honom dåligt något mer, men chefen tog det som att vi pratade med honom. Han log och sa ”god jul tjejer”, vi gick bara rakt ut. Sjukt hur chefen behandlar sin personal, vill aldrig tillbaka helt ärligt.
Hur beskriver man en sån här butik? Känslan när man kliver in är som när man utomlands och kliver in i ett trångt marknadsstånd eller källarlokal. Trångt! Mängder av krimskrams till billiga priser. Jag gillade konceptet, skulle aldrig köpt något till mig eller mina barn, men till mitt barnbarn som var med köpte jag en del saker. Trevligt bemötande av personalen.
En butik med mest accessoarer såsom smycken, bälten, flaggor mm. i stilar som punk, reggae, pride. Alla är relativt billiga. Dock är det oftast vad en får för pengarna, det är silver / guldFÄRGAD metall, ibland stål. Väkdigt trångt och har alldeles för mycket saker på liten yta. Personalen kan kännad lite väl som hökar ibland, speciellt när två, tre hejar och frågar en om en behöver hjälp inom loppet av tio minuter. Vissa av sakerna finns i lådor vid disken som personalen hjälper dig med. Denna butik är inte något för dig som tex sitter i rullstol, då det är väldigt trångt, och en del har en liten trappa.
Väääldigt skön plats, liten men fullt med olika saker och väldigt snäll personal!
bra utbud men nya tjejen är sjuk otrevlig, och jag som var socialfobi började nästan gråta eftersom hon var så dryg mot mig. Man känner sig inte välkommen av henne och det får än att inte vilja shoppa där. Resten av arbetarna är jätte trevliga.
Comment on this business

to add Punkt Shop map to your website;